Rivièra Maison zomer 2016 Sandy Shores collectie


rmssheader

Onder de lezers van Budgetella bevinden zich erg veel interieur junkies die dit artikel hoogstwaarschijnlijk als een kersje op de taart zullen ervaren. Vandaag lichten we de Sandy Shores collectie van Rivièra Maison uit in een trend report. Ken je Rivièra Maison nog niet? Rivièra Maison is een exclusief interieur merk met een sterke beleving, een ‘way of life’ waar genieten een zeer belangrijk aspect is. De exclusief ontworpen designs zijn de voornaamste reden dat wij een spaarpotje voor RM aankopen willen aanleggen! 

Sandy Shores 

Kijk je ook zo uit naar beter weer, een eindeloze zomer waar pure ontspanning centraal staat? Wij in ieder geval wel. Met de Rivièra Maison Sandy Shores collection kom je bij een blik op de etalage al in deze stemming. Dit is de collectie waar St. Tropez het maritieme gevoel ontmoet, met zachte kleuren, landelijke designs en een vleugje nautica. De verrassende designs nemen je mee naar de Ocean club waar je relaxt onder de brandende zon kunt vertoeven. items zoals stijlvolle kussen, chique kelkjes en prachtige potjes maken een statement. Wij houden er van! Ben je benieuwd geworden? Dan vind je hier beneden een impressie van de Rivièra Maison Sandy Shores collection!

rmss15

rmss12

rmss8

rmss13

rmss11

rmss2

riviera Maison zomer 2016

rmss14

riviera Maison zomer 2016

rmss4

rmss1

rmss18

rmss16

rmss19

rmss17

rmss6

Ben je ook zo enthousiast geworden over de Rivièra Maison Sandy Shores collectie? Via de Rivièra Maison online winkel kun je de bovenstaande producten terug vinden. Natuurlijk kun je ook een bezoekje brengen aan de winkels.

Misschien ook interessant: Creatieve manieren om je badkamer te decoreren

Recent Posts