Shoplog | Hunkemöller Fabrieksverkoop in Eindhoven!


Hunkemoller Fabrieksverkoop

Als het woord uitverkoop valt, sta ik meestal al vooraan. En bij deze sale was het niet anders. Op een koude dinsdagochtend in januari stond ik om 10.00 stipt al binnen in het beursgebouw in Eindhoven. Van 08 tot en met 12 januari kun je er namelijk terecht voor de Hunkemöller fabrieksverkoop! 

Ik zal je even bijpraten: Hunkemöller organiseerd meerdere keren per jaar een fabrieksverkoop. Dit is een uitverkoop van Hunkemöller producten in een grote hal. Er zijn vaste lage prijzen voor items. Je gaat gegarandeerd met een volle tas leuke producten naar buiten!

Hunkemöller Fabrieksverkoop

Ik schreef al eerder over de Hunkemöller fabrieksverkoop waar ik zo’n 2x per jaar naartoe ga. Ik ga meestal naar een fabrieksverkoop tijdens de sale periode zodat ik ook nog even de uitverkoop in het centrum van de desbetreffende stad kan meepikken. Ditmaal ging ik naar Eindhoven, waar het event van Hunkemöller in het beursgebouw plaatsvond. Via het Facebook event van de sale werden de prijzen al bekend gemaakt. Alle items zouden tussen de €2,00-€6,00 kosten. Echte koopjes dus!

Bij aankomst in het beursgebouw in Eindhoven stonden de vriendelijke hostesses al klaar om de klanten te begroeten. Ze deelden plastic zakken en een prijslijst uit. De aankomsthal was feestelijk versierd met een zwart-roze ballonnen boog. Een paar meter verderop was de ingang van de verkoophal. Ik besloot even de prijslijst te inspecteren en een plan op te stellen. Dit is de prijslijst van de fabrieksverkoop waar ik naartoe ben geweest:

prijslijst hunkemoller sale

Swimwear in overvloed

Het aanbod van de diverse Hunkemöller fabrieksverkopen wisselt enorm. Zo kun je in de winter vaak zomer items scoren en in de zomer heerlijke warme pyjama’s. Tijdens deze sale waren er erg veel zomer items als bikini’s, badpakken, accessoires, kleding en slippers verkrijgbaar. Maar ook als je voor warme sokken een onesie, bh of pyjama kwam, werd je niet teleurgesteld. Omdat er zoveel swimwear was, heb ik me al ingedekt voor de zomer. Deze dingen heb ik gekocht:

IMG_6606

We trappen af met deze leuke short. In de zomer draag ik niets anders dan deze korte broekjes. Ze zitten comfortabel en geven je het ultieme strand gevoel.

IMG_6603

Naast het leuke blauwe jeansshort, kocht ik ook een witte variant. Deze stond hoog op mijn wishlist voor aankomende zomer en nu kon ik hem gewoon voor een prikkie kopen!

IMG_6596

Ik ben blij dat ik een aantal bikini’s in mijn maat heb kunnen scoren. B/F cup was voldoende aanwezig, maar voor bikini’s in maat xs/s en een A cup moest ik echt goed zoeken. Ik heb een paar bikini’s kunnen samenstellen (yes, ik was zeker een uur de bikini sectie aan het uitpluizen), want de aanhouder wint! Deze mooie blauwe bikini was het resultaat!

IMG_6598

Ik had deze snake print bikini al een paar keer op tv gezien (o.a. bij Ex on the beach double Dutch) en ik vond hem op het scherm al onwijs leuk. Ik wist meteen dat deze bikini van Hunkemöller was aangezien ik vaak de collecties via de app bekijk. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik deze bikini tijdens de fabrieksverkoop vond.

IMG_6597

Nog meer swimwear? Yes! Een broekje met een matching sarong. Ik heb thuis nog een paar zwarte bikinitopjes van Hunkemöller liggen. Die kan ik daar mooi mee combineren!

IMG_6601

De laatste bikini set om het af te leren! In de periode dat ik op Curaçao heb gewoond (5 jaar!) had ik in het begin slechts één bikini op zak. Ik had er in eerste instantie drie, maar een ging kapot en de andere was door een zwerver van de waslijn gejat. Als je bijna dagelijks op het strand te vinden bent, is dat natuurlijk zuur. Vandaar mijn verzamelwoede qua bikini’s. Je kunt er nooit genoeg hebben!

IMG_6607

Ook wist ik een paar leuke slippers te bemachtigen. Voor €2,00 kun je ze toch niet laten liggen?

IMG_6600

Ik was al een tijdje opzoek naar shapewear. Dit is altijd fijn om onder een nauwsluitend jurkje te dragen!

IMG_6608

Nu komen we bij de warme winter aankopen. Tijdens koude dagen is deze warme trui geen overbodige luxe. Hier kun je lekker in snugglen op de bank. Warme drank erbij, Netflix aan en klaar!

IMG_6609

Ook ben ik erg blij met deze fleece pyjama broek. Ik heb hem gister meteen gewassen zodat ik hem vandaag aan kon trekken. Hij zit zo lekker!

IMG_6611

Een item die ik niet kan missen deze winter: een warme kruik! Mijn pittenkussen was onlangs kapot gegaan, dus ik was opzoek naar een nieuw exemplaar. Deze kruik is naar mijn mening veel handiger dan een pittenkussen. Je kunt hem vullen met warm water. De kans dat hij stuk gaat is dus nihil.

Ook kocht ik nog een playsuit voor de warme zomerdagen en een paar warme sokken. Ik ben blij met mijn aankopen! Ik was slechts €52,00 kwijt voor 16 items! + €3,00 entree. Een ding weet ik zeker: Ik ga de volgende keer weer!

Stel in de comments jouw vragen

De fabrieksverkopen is nog tot 12 januari 2019 in Eindhoven. Als je dit artikel in de dagen na publicatie leest, kun je er nog naartoe gaan! Er vinden regelmatig Hunkemöller fabrieksverkopen in Nederland plaats. Check de Hunkemöller website of Facebookpagina voor een Hunkemöller fabrieksverkoop event bij jou in de buurt! Als ik in het verleden over de Hunkemöller fabrieksverkoop schreef, kreeg ik vaak veel vragen in de mailbox. Vragen kun je ook stellen in de comment sectie hier beneden. Dan zal ik deze binnen 1 dag beantwoorden 🙂

Recent Posts