Bijzondere budget chokers


De choker is hét sieraad van dit moment. De trend is nu al een tijdje bezig. Het begon met minimalistische chokers maar ondertussen zijn er ook veel extreme chokers bijgekomen. We kunnen we stellen dat dit nu ook een serious trend is, dus hierbij: de leukste, bijzondere (budget) chokers!
Kanten choker
De choker van (zwart) kant geeft een gothicfeeling door de dikke, zwarte band maar is toch vrouwelijk door het kant. Deze soort choker is een stuk opvallende door de dikte van de band.

@annamoles styles our lace pendant choker effortlessly whilst travelling ? Product code: 32029

Een foto die is geplaatst door Claire’s Europe (@claireseurope) op


Deze choker van Claire’s bestaat uit een kanten choker met een grote, zwarte steen eraan bevestigd. Doordat de choker zelf best al heftig is en de steen eraan zeker valt het geheel erg op, ook al is hij geheel zwart. Hoe Claire’s het zelf omschrijft:
“Get the gothic look with this vintage style black lace choker. The chokers features a black stone pendant hanging from the lace. Also would look great with a fashion Halloween costume.”De choker is €7.99 en te verkrijgen via http://www.claires.co.uk/.

Choker met ring

Dit soort chokers hebben een zilveren of gouden ring in het midden, die strak tegen je keel zit. Vaak is het een gewone cirkel maar soms is het ook een vorm zoals een hartje.

@asos_caro looking major in this lace number ??: 806422

Een foto die is geplaatst door ASOS (@asos) op


Asos heeft maar liefst 299 (!) chokers op hun website staan! Je kunt dus wel zeggen dat zij meegaan met de choker trend. Deze choker heeft niet alleen een hartjesring, hij heeft ook nog eens een doorzichtige band. Deze choker is €8,- en verkrijgbaar via asos.com

Meerdere chokers
Een choker die ook erg opvalt is de choker waarbij er meerdere chokers en kettingen aan elkaar verbonden zijn en dus samen één choker vormen. Vaak zijn de individuele chokers en kettingen minimalistisch, maar vormen ze samen een opvallend geheel.


Deze choker van SIX bestaat uit drie chokers en één langere ketting. De hele choker geeft een 90’s gevoel door de tattoochoker gemixt met het zonnetje aan de onderste ketting.
De choker is €12,95 en verkrijgbaar via http://www.click-six.com/

Zilveren choker

Deze choker is geheel van zilver gemaakt en lijkt daardoor totaal niet meer op een standaard choker. Vaak is het zilver van de chokers mooi bewerkt met een patroon.


Deze choker van Aliexpress heeft zilveren ‘hartjes’ met een patroon in het zilver. De ‘hartjes’ zijn met elkaar verbonden door middel van zilveren haakjes. De choker geeft een chique en meer volwassene look.
De choker is €3,90 via https://nl.aliexpress.com/

De bloem choker
En dan niet de kleine, geborduurde bloemen maar écht, grote bloemen. Voor sommigen zal deze choker té opvallend zijn omdat hij heel dik en vaak ook kleurrijk is. Toch geeft het een heel gaaf effect wanneer je een stoere outfit aan hebt en dit combineert met een vrouwelijke bloemen choker.


Deze choker van aliexpress heeft pastel blauwe bloemen en een goud/roze hanger. De bloemen bij deze choker zijn iets minder opvallend omdat ze niet heel groot zijn, maar toch is het een aardige eyecatcher. De choker is €2,09 via https://nl.aliexpress.com/

Door: Letizia

Recent Posts