Met dit trucje ruik jij geen slechte geurtjes meer!


slechte geurtjes

Slechte geurtjes, het is een van de grootste kwellingen in de maatschappij. De kliko, een zwetend persoon naast je in de bus of de viskraam op de markt. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Het liefst ga je er zo snel als mogelijk bij uit de buurt. Helaas is dit niet altijd mogelijk als je bijvoorbeeld op een 7 uur durende vlucht naast een onrein type zit. Toch is er een trucje om het uit te kunnen houden in tijden van zintuigen-kwelling.

Het is eigenlijk erg simpel. Het enige wat je moet doen is het onaangename met het iets meer aangenamere vervangen. Hoe je dat doet is eigenlijk best simpel en je kunt een product gebruiken dat bijna iedere vrouw in haar handtas heeft zitten!

Zo kun je slechte geurtjes bestrijden

Als je standaard een lipbalsem in je handtas hebt zitten, dan ben jij in deze situatie een lucky girl. De slechte geurtjes in je omgeving kun je namelijk vervangen door de mint, roos of misschien wel bubbelgum geur van je lipbalsem. Strijk een paar keer met de lipbalsem onder je neus en net boven je lippen. Adem een paar keer in… en adem een paar keer uit. De vieze geur zal verleden tijd zijn en jij ruikt misschien wel een aardbeienmilkshake – waar je misschien meteen cravings voor krijgt -.

Hoe werkt het?

Hoe het werkt? Als je de lipbalsem recht onder je neus strijkt, overheerst dit alle andere slechte geurtjes in de omgeving. Een goedje als Vicks VapoRub zal ook werken, hier hoef je slechts een beetje van te gebruiken, want het is erg sterk! Het voelt alsof je luchtwegen zich met een koude poollucht vullen, maar dit hoeft niet persé iets slechts te zijn. Ik ben voornamelijk fan van frisse geuren. Daarom neem ik altijd een eucalyptus balsem mee in mijn handtas. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld de vuilniswagen moet passeren. Dat maakt het leven toch weer een stukje makkelijker.

Recent Posts