Snel, effectief én budgetproof fitnessen? Dat kan je zo doen!


pexels-photo-221247

Nu de temperaturen weer lichtjes stijgen hebben we allemaal weer zin om te werken aan onze bikini body 😉 Alleen ontbreekt soms de zin en/of het geld.

Wanneer je thuis komt van je werk en je weet dat je nog moet beginnen met koken en opruimen heb je al snel geen zin meer om je fitnesskleren aan te trekken en naar de sportschool te rijden. Gelukkig hebben wij bij Budgetella enkele budgetproof en fijne apps gevonden om gewoon thuis te kunnen sporten!

Snel, effectief én budgetproof fitnessen? Dat kan je zo doen!

The 7 Minute Workout

The 7 Minute Workout

De titel alleen al zegt meteen waar deze app voor staat: je lichaam trainen in amper 7 minuten. Maar vergis je niet! 7 minuten lijkt niet veel, toch is het eventjes zweten. Als je op start duwt begin je aan je 7 minuten en krijg je een timer te zien, samen met de oefening die je moet doen. De details van deze oefeningen, door middel van filmpjes, vindt je overigens ook in de app. Super handig!

Workout trainer

Workout trainer

Deze app vraagt enkele gegevens van je, zoals waarom je wilt trainen en hoe vaak per week je zelf al traint. Met je login die je vervolgens aan maakt kan je dan aan de slag. Zo kan je kiezen tussen yoga, een challenge of een boot camp. Een app met erg veel variatie!

Fitstar

fitstar

Degenen die een FitBit hebben kennen deze app misschien wel. Het is een soort van digitale personal trainer waarbij je echt de mogelijkheid hebt om de oefeningen naar je eigen kunnen in te stellen. Je geeft je doel op, tezamen met de ideale duur van je workout. Wanneer je klaar bent kan je bovendien een beoordeling in moeilijkheid geven aan de oefeningen en op deze manier leert de app je beter kennen en krijg je workouts op maat. Ideaal toch?!

Geef toe, nu zijn er weinig excuses om niet te starten met je workout van thuis uit 😉

Recent Posts