Dit zijn de strandmode trends voor 2018!


strandmode

De zomervakantie gaat weer bijna van start, een periode vol zon, rust en plezier. Veel mensen hebben al lang een reis geboekt en tellen nu af naar het moment van de welverdiende vakantie. Lekker vertoeven aan het zwembad, s’ avonds een terrasje pikken en flaneren over de boulevard… Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Misschien heb jij je koffer al klaargezet en denk je na over wat je precies gaat meenemen. Heb je genoeg zonnebrandcrème in huis en zijn de snorkelmaterialen compleet? Een belangrijk punt: Wat ga je aantrekken? Heb jij je garderobe al uitgezocht of kun jij nog wel een paar mode musthaves gebruiken? Mocht je voor vertrek nog kleding willen scoren, dan helpen we je graag met shoppen! Wij hebben namelijk de leukste strandmode trends van deze zomer op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Dit zijn de strandmode trends voor 2018!

Of je nu naar Ibiza, Scandinavië, Thailand of Scheveningen gaat; de leukste fashion-items heb jij! Wij praten je graag bij over de volgende trends:

Easy wear

De mode nummer #1 trend van eind 2017 en 2018 verplaatst zich ook richting de strandmode. Ik heb het natuurlijk over easy wear! Sweatstof, sportieve nonchalante look en comfortabele modellen zien we ook terug op de playa! De zomer versie is luchtiger en de stoffen zijn dunner, maar nog steeds het comfort dat je gewend bent. Shop de volgende look:

strandmode18

 

Paisley print

De Paisley print is de laatste jaren eigenlijk nooit uit de mode geweest. In de winter zagen we deze trend iets minder, maar in de zomer kwam hij weer tot bloei. Dat is deze zomer niet anders en deze psychedilic-achtige printjes maken jouw look compleet!

strandmode5

 

Strapless

Een mooie zeroes trend die dit jaar terug keert is strapless. Van jurkjes, tot topjes en jumpsuits: Het is deze zomer echt een ding! Je schouders vallen mooi en ik voel me altijd erg vrouwelijk als ik een strapless top draag. Maar let goed op dat je geen modemisser begaat: De bh bandjes mogen niet zichtbaar zijn, dus je kunt er het beste een bandeau top onder dragen.

strandmode10

 

Animal print

In de zomer mag het qua prints allemaal iets gewaagder en in 2018 kun je weer volop experimenteren met dierenprintjes. Tijger, cheetah en zebraprintjes zitten weer in de collecties. Combineer de animal print met dure materialen en accessoires voor een chique look.

strandmode16

 

Get inspired!

Wil je nou nog meer strandmode inspiratie op doen? Dan hebben we nog een fijn ensemble aan sfeerbeelden voor je! Wist je trouwens dat je alle kledingstukken op deze pagina bij otto.nl kunt shoppen? Dus mocht je iets leuks zien, dan weet jij waar je moet zoeken! 🙂 Ik wens jullie allen alvast een fijne zomer toe!

strandmode21 strandmode20 strandmode19 strandmode17 strandmode15 strandmode14 strandmode13 strandmode12 strandmode11 strandmode10 strandmode9 strandmode8 strandmode7 strandmode6 strandmode4 strandmode3 strandmode2 strandmode1

Recent Posts