Unboxing: Styletone box Februari 2016


Styleton februari 6

Als er een box is waar ik erg enthousiast over wordt, dan is het wel de Styletone box!  Ben je benieuwd naar het concept van Styletone en wat er precies in de box zit? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unboxing van de Styletone box van februari!

Styletone is een box abonnement, en dit houdt in dat je elke maand €12.50 (incl. verzendenkosten) betaald voor een box vol beauty goodies! In de Styletone box vind je 5 fullsizes + een klein magazine met achtergrond informatie over de producten, maar ook tips, hotspots en tricks. Als je een abonnement afsluit ontvang je een de box van de huidige maand, mits deze is uitverkocht. Ik heb de Styletone box februari editie ontvangen, en ik ga jullie middels foto’s laten zien welke producten mij erg blij hebben gemaakt!

Styletone februari 5

Een matte lipstick is altijd welkom en deze diep rode variant van Lord & Berry is het pareltje in de schelp. De 20100 matte lipstick crayon voorziet jouw lippen van een sensuele kleur terwijl ze worden gehydrateerd. We like!  De Lord & Berry 20100 matte lipstick crayon kost normaal gesproken €20,00!

Styletone februari 4

In dit City Color contour palette zitten drie medium gepigmenteerde kleuren. Ideaal als je graag eens wil experimenteren met het fenomeen ‘contouren’. Daarnaast vind je ook een duidelijke handleiding waar je de kleuren op jouw gezicht moet aanbrengen. Super handig toch? Het City Color contour palette kost normaal gesproken €9,99.

styletone februari 3

Figs and Rouge Mango Mandarin & Rose Berry Hand Cream zijn twee heerlijk geurende handcrèmes die je meenemen naar tropische oorden. Ze zijn handig in het gebruik en behoren tot het nieuwe interieur van mijn handtas. Mijn handen voelden na gebruik zacht en gehydrateerd. De Figs and Rouge Mango Mandarin & Rose Berry Hand Cream kost normaal gesproken €5,20.

Styletone februari 1

Ook leuk! Deze Nails Inc Gel Effect nagellak. Met deze luxe nagellak is een bezoekje aan de nagelsalon overbodig. Die perfecte manicure creëer je gewoon zelf! De nagellak heeft een extra wijde borstel en het is sterk gepigmenteerd, zodat je slechts een laag hoeft aan te brengen. De Nails Inc Gel Effect kost normaar gesproken €16,00

styletone februari 2

Geweldig! Styletone stuurde deze glasnagelvijl mee in de box. Altijd leuk om cadeau te krijgen!

Bij het ontvangen van een beauty gerelateerde box is het altijd maar de vraag wat je krijgt. De Styletone box februari bevatte echter producten die helemaal mijn ding zijn! Daarnaast krijg je in de Styletone box altijd 5 fullsize producten, terwijl je bij andere boxen vaak grotendeels mini’s en samples krijgt. Al dit moois (met in de Styletone box februari 2016 een waarde van €56,39) ontvang je voor een prijs van €12,50 inclusief verzenden! Woon je in België? Dan kost de Styletone box €15,00 incl.

Ook kun je een abonnement nemen. Dan betaal je voor een een periode een vast bedrag.

  • Los; Voor €12,50 ontvang je 1x de Styletone box.
  • Enjoy; Voor € 35,00 ontvang je 3x de Styletone box. Je bespaard dan €2,50
  • Embrace; Voor €68,75 ontvang je 6x de Styletone box. Je bespaard dan €6,25
  • Experience; Voor 137,50 ontvang je 12x de Styletone box. Je bespaard dan €12,50

Bij een jaar abonnement ontvang je dus een box gratis!

Lees ook: Unboxing: Styletone box januari 2016

Wil je meer te weten komen over de Styletone box? Op de Styletone website lees je uitgebreide informatie over het concept, de boxes, de Styletone box februari en over hoe jij je kunt aanmelden!

#Dit artikel bevat een samenwerking

Recent Posts