Styletone november editie unboxing


styletone2

Als er een box is waar ik erg enthousiast over wordt, dan is het wel de styletone box! Hoewel deze box nog best nieuw voor me is, was het liefde op het eerste gezicht toen ik de styletone november box in de brievenbus vond. Ben je benieuwd naar het concept van Styletone en wat er precies in de box zit? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unboxing!

Styletone is een box abonnement, en dit houdt in dat je elke maand €12.50 (incl. verzendenkosten) betaald voor een box vol beauty goodies!. In de Styletone box vind je 5 fullsizes + een klein magazine met achtergrond informatie over de producten, maar ook tips, hotspots en tricks. Als je een abonnement afsluit ontvang je een de box van de huidige maand, mits deze is uitverkocht. Ik heb de Styletone November editie ontvangen, en ik ga jullie middels foto’s laten zien welke producten mij erg blij hebben gemaakt!

styletone2.5

De Green pharmacy gentle facial wash gel (5,99) is een van de fullsize producten die ik deze maand heb mogen ontvangen. Geen wonder dat de doos groter was als de doos van vorige maand, met deze heerlijke facial wash met green tea kun je dus extra lang doen.

 

 

styletone2.3

Hoewel roze niet echt mijn kleur is, ben ik wel op zoek naar een lipgloss die mat opdroogt. Cailyn (€17,95) is een merk dat ik nog niet ken. Des te leuker is het om met makeup looks te gaan experimenteren. Misschien wordt ik wel verrast!

styletone2.2

Bij ‘bubble t’ (12,95) moet ik meteen denken aan de Aziatische koude thee met bubbels in. De geur van de lemon grass en green tea verraden dat het hier ook om draait. Echter, is dit geen thee maar een handcrème. Die is natuurlijk altijd welkom tijdens de koude dagen.

styletone2.4

Ook Evolve (€13,30) is een merk dat nog compleet nieuw voor mij is. De verpakking ziet er uit alsof je een receptje bij de apotheek hebt gehaald, maar laat je daardoor niet misleiden. Een walm van kokos en cacao prikkelt je zintuigen. Deze ingrediënten zijn goed voor een droge huid, net wat ik nodig heb!

styltone2.1

De Gilda 24 h cream (€58,99) is een voedende dagcrème voor de droge huid. Dubbel yes! In de Styletone november editie hebben ze dus extra aandacht geschonken aan huidverzorging voor het najaar en de winter. Gilda is een Zweeds high end merk, dus ik ben extra verrast dat er zo’n grote flacon in de doos zit.

Bij het ontvangen van een beauty gerelateerde box is het altijd maar de vraag wat je krijgt. Deze box bevatte echter producten die helemaal mijn ding zijn! Daarnaast krijg je telkens 5 fullsize producten, terwijl je bij andere boxen vaak grotendeels mini’s en samples krijgt. Al dit moois (met in de Styletone november box een waarde van €109,18) ontvang je voor een prijs van €12,50 inclusief verzenden!

Ook kun je een abonnement nemen. Dan betaal je voor een een periode een vast bedrag.

  • Enjoy; Voor € 35,00 ontvang je 3x de Styletone box. Je bespaard dan €2,50
  • Embrace; Voor €68,75 ontvang je 6x de Styletone box. Je bespaard dan €6,25
  • Experience; Voor 137,50 ontvang je 12x de Styletone box. Je bespaard dan €12,50

Bij een jaar abonnement ontvang je dus een box gratis!

Wil je meer te weten komen over de Styletone box? Op de website lees je uitgebreide informatie over het concept, de boxes, de Styletone november box en over hoe jij je kunt aanmelden!

Recent Posts