Op deze tijden kun je de beste Aanbiedingen in de Supermarkt vinden


Boodschappen doen, de een heeft er een hekel aan, de ander vind het onwijs leuk om te doen. Hoe dan ook, vrijwel alle supermarkt bezoekers een hebben ding met elkaar gemeen. Ze willen de beste producten voor de beste prijs kopen. Maar hoe, en nog belangrijker: Wanneer kun je de beste aanbiedingen vinden?

Vandaag neem ik je mee in mijn bevindingen. Ik leef voor de koopjes en ik maak er een sport van om veel bruikbaars binnen mijn budget te bemachtigen. Het komt zelden voor dat ik in de supermarkt de volle prijs betaal. En zo doe ik dat:

Aanbiedingen kopen

Ik koop meer producten in de aanbieding, dan producten die niet in de aanbieding zijn.  Het is slim om elke week de folders in de gaten te houden. Een tip die niet nieuw is, maar wél essentieel in de boodschappenroutine dient toegepast te worden. Aan de hand van de aanbiedingen maak je weekmenu’s. Het kan voorkomen dat je een product moet kopen dat niet in de aanbieding is, bijvoorbeeld om een gerecht compleet te maken. Dat is niet erg, maar let wel op dat het gerecht rendabel blijft.

Deze tijden zijn perfect voor goedkope boodschappen

Nu komen we bij het blokje ‘perfecte tijden’ om boodschappen te doen. Ik profiteer graag van de kortingen op versproducten in de supermarkt. Bij Jumbo is er bijvoorbeeld een koeling met producten die de datum van vandaag hebben. Deze worden dan vanaf €0,50 verkocht. Ook bij de Lidl heb ik wel eens zo’n sectie gezien en Albert Heijn heeft de 35% stickers. Veel versproducten kun je invriezen, dus elke week reserveer ik €7,00 – €10,00 voor deze goedkope afprijzingen. Ik ga meestal op dinsdag of woensdag ochtend rond 10.00 mijn boodschappen doen. Dan is de koeling bij Jumbo het volst. Ik denk dat medewerkers vroeg in de ochtend aan de slag gaan om de producten er uit te pikken en rond 10.00 is er bij mijn Jumbo een goed gevulde koeling. Doordeweeks is het in de ochtend niet zo druk. Dat is een pluspunt. Tijdens het weekend waag ik de gok niet. De koeling is dan vaak zo goed als leeg wanneer ik arriveer.

Too good to go

Wil je ook van de aanbiedingen profiteren, maar kun je niet op een vroeg tijdstip de supermarkt bezoeken? Kijk dan even in de too good to go app of er een deelnemende zaak bij jou in de buurt is. Een ‘Magic Box’ kun je vaak op het einde van de dag ophalen.

VOLG BUDGETELLA VIA INSTAGRAM!

Volg jij Budgetella al via Instagram? Ik plaats dagelijks Budget tips, persoonlijke ervaringen en (kringloop) koopjes! Ook post ik leuke outfits, DIY projecten, Mystery boxen en goedkope beauty musthaves. Kortom, alles wat te maken heeft met Budget en Lifestyle! Het lijkt me onwijs leuk om in contact te komen met mijn lezers! Zie ik je op Instagram? 

 

Recent Posts