Tip: Ontwerp zelf de leukste kerstkaarten!


Nu de Sint ons land weer heeft verlaten is het tijd voor Santa. We kunnen nu écht gaan aftellen tot kerst en net als in het gelijknamige liedje, vind ik het ’the most wonderful time of the year’. Gezelligheid en decoratie staan voorop. Tijd spenderen met familie en vrienden. De vreugde van het geven van cadeaus en andere tradities.

Een van deze tradities wil ik graag aan jullie laten zien. Ik heb onlangs een eigen kerstkaart gemaakt via Kaartje2go. Ze hebben onwijs veel leuke templates die je zelf kunt versieren. Je kunt foto’s, teksten en versiersels toevoegen om je kaart compleet te maken. Wat vinden jullie van het bovenstaande resultaat?

Een kerstkaart maken met katten

Dit jaar kreeg ik het idee om een kerstkaart namens mijn katten te sturen. Iedereen die mij goed kent, weet dat ik een crazy cat lady ben. Mijn poezenkinderen zijn mijn alles. Ik steek mijn hand voor ze in het vuur en geef ze dagelijks waarschijnlijk meer aandacht dan dat ze zouden willen. Ik heb ze nog nooit horen klagen over mijn overdaad aan liefde. Hoewel, Tony (wit) was een beetje chagrijnig tijdens het fotomoment. Rocky (zwart) is een geboren fotomodel. Ik hoefde hem niet eens lastig te vallen met mijn camera. De resultaten haalde ik door mijn photoshop programma en toen was het tijd om de kaart te ontwerpen.

Ontwerpen via Kaartje2go

Via de website van Kaartje2go koos ik voor een mooie template uit de ‘kerstkaarten’ categorie. Op de website kun je super veel leuke kaarten voor elke gelegenheid vinden. Deze kaarten kun je selecteren en dan mag je er zelf iets moois van maken. Kies mooie foto’s uit jouw bestanden, schrijf er een persoonlijke tekst bij en maak het af met leuke figuren! De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je klaar met ontwerpen? Dan kun je jouw kaarten bestellen óf je kunt kiezen voor een gratis proefdruk. De gratis proefdruk is ideaal als je nog niet zeker bent van het eindresultaat. Zo kun je eerst een fysieke kaart zien voordat je een setje besteld. De proefdruk krijg je kosteloos en vrijblijvend thuisgestuurd. Ben je tevreden met het resultaat? Kies dan een mooie envelop! Witte en rode enveloppen zijn gratis. Daarnaast kun je tegen een kleine betaling voor een andere kleur envelop kiezen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om je envelop te versieren met een sluitzegel. Denk hierbij aan een kerstman, sneeuwvlok of rendier.

Door het sturen van kerstkaarten laat je familie en vrienden weten dat je om ze geeft. Zeker als jouw familie ver weg woont is een kerstkaart een mooi gebaar! Want een persoonlijke notitie zegt zoveel meer dan een whatsappje. Doe er wat mee en maak iemand gelukkig! Ik wens jullie alvast fijne feestdagen toe.

Recent Posts