Unboxing: Styletone box Augustus 2016


Als er een box is waar ik erg enthousiast over word, dan is het wel de Styletone box!  Ben je benieuwd naar het concept van Styletone en wat er precies in de box zit? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unboxing van de Styletone box  Augustus!

Styletone is een box abonnement, en dit houdt in dat je elke maand €12.50 (incl. verzendenkosten) betaald voor een box vol beauty goodies! In de Styletone box vind je 5 fullsizes + een klein magazine met achtergrond informatie over de producten, maar ook tips, hotspots en tricks. Als je een abonnement afsluit ontvang je een de box van de huidige maand, mits deze is uitverkocht. Ik heb de Styletone box Augustus editie ontvangen, en ik ga jullie middels foto’s laten zien welke producten mij erg blij hebben gemaakt!

styletone box 1

Paese – Brow setter

Een woord; YES! Dat was mijn reactie toen ik de Styletone box Augustus opende en deze wenkbrauw créme zag liggen. Ik zei namelijk tegen mijn beste vriendin dat ik nog op zoek was naar dit product. Ik heb hem meteen aan mijn vaste make-up stash toegevoegd. De Paese – Brow setter kost normaal gesproken €11,95

Styletonebox3

Ellovi – Tinted lip butter

Erg handig is deze tinted lip butter van Ellovi. Deze verzorgende balm is handtas material en het leuke roze kleurtje is erg subtiel voor daily use. Alle producten van Ellovi zijn helemaal natuurlijk, worden met de hand gemaakt en bevatten alleen plantaardige ingrediënten. Als je vegan bent is dit dé lipbalm voor jou! De Ellovi – Tinted lip butter kost normaal gesproken €5,00.

Styletonebox5

Seraphine – Rosy Cheeks

Die kleur! Die geur! Wat een heerlijk product! De Seraphine – Rosy Cheeks kun je zowel als lipgloss en als blush gebruiken. Dit product is 95% natuurlijk en bevat geen minerale olien, parabenen, gluten of dierlijke ingredienten. De Seraphine – Rosy Cheeks kost normaal gesproken €20,00

styletonebox2

Ecoco Cosmetic Glove

De Ecoco Cosmetic Glove gebruik ik in de douche om mijn gezicht te reinigen. Het verwijdert al je make-up, gaat puistjes tegen en het werkt anti-aging. Het enige wat je nodig hebt is water, dus zeg maar gedag tegen make-up removers. De Ecoco Cosmetic Glove kun je uitwassen in de wasmachine en kost normaal gesproken €7,95.

styletonebox4

Manna Kadar – Radiance Bronzer & Highlighter Duo

Dit is de zomer van de bronzers en de highlighters. De Styletone box kon mij in ieder geval erg gelukkig maken met dit product. Je kunt het ook gebruiken als oogschaduw en eventueel mixen zodat jij jouw eigen unieke kleur maakt. De Manna Kadar – Radiance Bronzer & Highlighter Duo kost normaal gesproken €18,95.

Bij het ontvangen van een beauty gerelateerde box is het altijd maar de vraag wat je krijgt. De Styletone box Augustus bevatte echter producten die helemaal mijn ding zijn! Daarnaast krijg je in de Styletone box altijd 5 fullsize producten, terwijl je bij andere boxen vaak grotendeels mini’s en samples krijgt. Al dit moois (met in de Styletone box Augustus 2016 een waarde van +€63,00) ontvang je voor een prijs van €12,50 inclusief verzenden! Woon je in België? Dan kost de Styletone box €15,00 incl.

Ook kun je een abonnement nemen. Dan betaal je voor een een periode een vast bedrag.

  • Los; Voor €12,50 ontvang je 1x de Styletone box.
  • Enjoy; Voor € 35,00 ontvang je 3x de Styletone box. Je bespaard dan €2,50
  • Embrace; Voor €68,75 ontvang je 6x de Styletone box. Je bespaard dan €6,25
  • Experience; Voor 137,50 ontvang je 12x de Styletone box. Je bespaard dan €12,50

Bij een jaar abonnement ontvang je dus een box gratis!

Lees ook: Styletone unboxing Juli

Wil je meer te weten komen over de Styletone box? Op de Styletone website lees je uitgebreide informatie over het concept, de boxes, de Styletone box Augustus en over hoe jij je kunt aanmelden!

#Dit artikel bevat een samenwerking

Recent Posts