Unboxing: Styletone box december 2016


Als er een box is waar ik erg enthousiast over word, dan is het wel de Styletone box!  Ben je benieuwd naar het concept van Styletone en wat er precies in de box zit? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unboxing van de Styletone box december!

STYLETONE BOX DECEMBER 2016

Styletone is een box abonnement, en dit houdt in dat je elke maand €12.50 (incl. verzendenkosten) betaald voor een box vol beauty goodies! In de Styletone box vind je 5 fullsizes + een klein magazine met achtergrond informatie over de producten, maar ook tips, hotspots en tricks. Als je een abonnement afsluit ontvang je een de box van de huidige maand, mits deze is uitverkocht. Ik heb de Styletone box december editie ontvangen, en ik ga jullie middels foto’s laten zien welke producten mij erg blij hebben gemaakt!

styletone-december2

BELLAPIERE – COSMETIC GLITTER

Mijn hart zegt: Wauw! Dit is gewoon het product dat mijn honger stilt in de unicorn fase waar ik me nu in bevind. Deze losse glitters kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Gezicht, haar en body. Dit product gaat mijn NYE look helemaal compleet maken.

styletonebox-december

OVAL BRUSH

Maar waar breng ik dan die glitters mee aan? Daar heeft Styletone ook aan gedacht! Met deze oval brush kun jij de losse glitters makkelijk op jouw oogleden aanbrengen. Dit product is natuurlijk ook geschikt voor diverse ooglook-doeleinden.

styletonebox-december3

LOOKX – LIPSTICK

BOOM! Nog zo’n fijn product voor de feestweek. Deze mooie warme lipstick van lookx is werkelijk een plaatje om te zien. Ik weet nog niet hoe ik hem ga combineren, maar dat komt wel goed. Hij is precious.

styletonebox-december4

BEAUTY MADE EASY – LIP BALM SET

Nu het kouder wordt, gaan mijn lippen aan gort. Het is dus fijn om een verzorgend product bij de hand te hebben. Deze lipbalmpjes bevatten o.a. jojoba olie die mijn lippen lekker zacht houden. Survival kit material.

styletonebox-december-5

CITY COLOR – HIGHLIGHT TRIO

Dit jaar stond de rise van de highlighter in beautyland centraal. En ook in 2017 gaan we dit product veelvuldig gebruiken. Deze highlight trio van city color neem ik in ieder geval mee naar het nieuwe jaar.

Bij het ontvangen van een beauty gerelateerde box is het altijd maar de vraag wat je krijgt. De Styletone box december bevatte echter producten die ik kan gebruiken! Daarnaast krijg je in de Styletone box altijd 5 fullsize producten, terwijl je bij andere boxen vaak grotendeels mini’s en samples krijgt. Al dit moois ontvang je voor een prijs van €12,50 inclusief verzenden! Woon je in België? Dan kost de Styletone box €15,00 incl.

Ook kun je een abonnement nemen. Dan betaal je voor een een periode een vast bedrag.

  • Los; Voor €12,50 ontvang je 1x de Styletone box.
  • Enjoy; Voor € 35,00 ontvang je 3x de Styletone box. Je bespaard dan €2,50
  • Embrace; Voor €68,75 ontvang je 6x de Styletone box. Je bespaard dan €6,25
  • Experience; Voor 137,50 ontvang je 12x de Styletone box. Je bespaard dan €12,50

Bij een jaar abonnement ontvang je dus een box gratis!

Lees ook: Styletone unboxing September 

Wil je meer te weten komen over de Styletone box? Op de Styletone website lees je uitgebreide informatie over het concept, de boxes, de Styletone box december en over hoe jij je kunt aanmelden!

Recent Posts