Unboxing: Styletone box januari 2017


styletonebox januari 2017

Als er een box is waar ik erg enthousiast over word, dan is het wel de Styletone box!  Ben je benieuwd naar het concept van Styletone en wat er precies in de box zit? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unboxing van de Styletone box januari 2017!

Styletone is een box abonnement, en dit houdt in dat je elke maand €12.50 (incl. verzendenkosten) betaald voor een box vol beauty goodies! In de Styletone box vind je 5 fullsizes + een klein magazine met achtergrond informatie over de producten, maar ook tips, hotspots en tricks. Als je een abonnement afsluit ontvang je een de box van de huidige maand, mits deze is uitverkocht. Ik heb de Styletone box januari 2017 editie ontvangen, en ik ga jullie middels foto’s laten zien welke producten mij erg blij hebben gemaakt!

DSC_6466

BellaPierre cosmetics – Fan brush no. 27

We beginnen meteen met het leukste product uit de box! Althans, dat vind ik persoonlijk. Ik had nog geen fan brush om highlighter aan te brengen, dus dit pracht exemplaar komt goed van pas! De haartjes voelen zacht, maar stevig aan. Een brush van goede kwaliteit.

DSC_6461

Seraphine botanicals – Guava butter

Dit multifunctioneel product van seraphine botanicals is al een musthave voor je neus! De zoete tropische geur komt je al tegemoet bij het openen van de verpakking. Je kunt de Guava butter gebruiken voor je lippen, wangen of misschien wel op je oogleden voor een glossy look!

DSC_6454

Evelyn Iona – Lipgloss in Lise

Lipgloss is momenteel helemaal trendy en dit zoet roze kleurtje van Evelyn Iona is prefect voor dagelijks gebruik. Evelyn Iona maakt vaak gebruik van natuurlijke ingrediënten. Zo kun je in deze lipgloss oregano, kokosolie en sheaboter vinden.

DSC_6448

Emité – Long lash mascara

Dit is het enige product waar ik mijn twijfels over heb. In het afgelopen half jaar heb ik nog twee andere mascara’s in de Styletone box mogen ontvangen waar ik razend enthousiast over ben. Bij deze mascara is het merk niet goed zichtbaar op de verpakking en het borsteltje is standaard. Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar ik ga hem bewaren voor als mijn andere mascara’s op zijn.

DSC_6446

Figs & Rouge – Flawless effect PM – AM serum

Figs & Rouge is een fijn merk waarvan ik de duurzame producten met plezier gebruik. Ik kan ook niet wachten tot ik deze serum kan gebruiken! Ik moet immers nog even wachten tot mijn ander crèmepje van Figs & Rouge op is 😉

Styletone box januari 2017 + Bestellen

Bij het ontvangen van een beauty gerelateerde box is het altijd maar de vraag wat je krijgt. De Styletone box januari 2017 bevatte echter producten die ik kan gebruiken! Daarnaast krijg je in de Styletone box altijd 5 fullsize producten, terwijl je bij andere boxen vaak grotendeels mini’s en samples krijgt. Al dit moois ontvang je voor een prijs van €12,50 inclusief verzenden! Woon je in België? Dan kost de Styletone box €15,00 incl.

Ook kun je een abonnement nemen. Dan betaal je voor een een periode een vast bedrag.

  • Los; Voor €12,50 ontvang je 1x de Styletone box.
  • Enjoy; Voor € 35,00 ontvang je 3x de Styletone box. Je bespaard dan €2,50
  • Embrace; Voor €68,75 ontvang je 6x de Styletone box. Je bespaard dan €6,25
  • Experience; Voor 137,50 ontvang je 12x de Styletone box. Je bespaard dan €12,50

Bij een jaar abonnement ontvang je dus een box gratis!

Lees ook: Styletone unboxing december 2016

Wil je meer te weten komen over de Styletone box? Op de Styletone website lees je uitgebreide informatie over het concept, de boxes, de Styletone box januari 2017 en over hoe jij je kunt aanmelden!

Krijg een extra gratis box

Deze maand heb ik een leuk nieuwtje voor jullie! Als je een 3 maanden abonnement afsluit krijg je een extra gratis box t.w.v. minimaal €40,00 toegestuurd. Bij het bestellen dien je de code ‘roxannegoals’ in te voeren. Welke producten je in deze box ontvangt is natuurlijk een verassing. 😉

Recent Posts