Unboxing: Styletone box maart 2016


styletonemaart

Als er een box is waar ik erg enthousiast over word, dan is het wel de Styletone box!  Ben je benieuwd naar het concept van Styletone en wat er precies in de box zit? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unboxing van de Styletone box van maart!

Styletone is een box abonnement, en dit houdt in dat je elke maand €12.50 (incl. verzendenkosten) betaald voor een box vol beauty goodies! In de Styletone box vind je 5 fullsizes + een klein magazine met achtergrond informatie over de producten, maar ook tips, hotspots en tricks. Als je een abonnement afsluit ontvang je een de box van de huidige maand, mits deze is uitverkocht. Ik heb de Styletone box maart editie ontvangen, en ik ga jullie middels foto’s laten zien welke producten mij erg blij hebben gemaakt!

styletone maart5

Marsk mineral eyeshadows zijn 100% natuurlijk en de rijke pigmentatie zorgt voor een stralende look. De donkergrijze kleur is perfect om mooie smokey eyes te maken. Ik ben fan en ga hem toevoegen aan mijn seizoen stash. De Marsk mineral eyeshadow kost normaal gesproken €19,50.

styletonemaart2

Een zwarte lip gloss in de vorm van een pencil? Dit product vond ik in eerste instantie een beetje vreemd, maar toen ik de beschrijving van de Ardency Inn Punker Lip Gloss las, werd mij duidelijk dat dit potlood verschillende mogelijkheden kent. Zo kun je de Punker Lip Gloss gebruiken over een lipstick om een donker tintje toe te voegen of onder een lipgloss gebruiken. De prijs? Normaal kost de Ardency Inn Punker Lip Gloss €17,50

styletone maart 4

De ISKIN New York Lipaddict is een luxe lip gloss die je lippen voller maakt. Deze lip plumper, infused met marine collegeen en hyalyronic acid,  is niet plakkerig, en heeft een stimulerende formule die je lippen er voller uit laat zien en fijne lijntjes laat verdwijnen.  ISKIN New York Lipaddict kost normaal gesproken €49,00

styletonemaart1

Bij Figs & Rouge hebben ze een nieuwe gezichtsserum. De Figs & Rouge EvaCalm Recovery Serum AV Activ. Het kalmeert de geïrriteerde huid en zorgt voor een natuurlijke glow. Dit product is meer dan welkom tijdens de typische Nederlandse gure dagen. De Figs & Rouge EvaCalm Recovery Serum AV Activ kost normaal gesproken €31.99.

styletone maart3

Het OFRA waterline pencil is een wit potlood dat je kunt aanbrengen op je oogleden. Je ogen lijken daardoor groter. Het hoofdingrediënt is Ricinus Communis dat de huis voedt en verzacht. Ik zocht al een tijdje naar een kwalitatief goed wit oogpotlood, dus ik ben blij dat ik dit product van OFRA in de Styletone box heb mogen ontvangen. De OFRA waterline pencil kost normaal gesproken €11,75.

Bij het ontvangen van een beauty gerelateerde box is het altijd maar de vraag wat je krijgt. De Styletone box maart bevatte echter producten die helemaal mijn ding zijn! Daarnaast krijg je in de Styletone box altijd 5 fullsize producten, terwijl je bij andere boxen vaak grotendeels mini’s en samples krijgt. Al dit moois (met in de Styletone box maart 2016 een waarde van €129,74) ontvang je voor een prijs van €12,50 inclusief verzenden! Woon je in België? Dan kost de Styletone box €15,00 incl.

Ook kun je een abonnement nemen. Dan betaal je voor een een periode een vast bedrag.

  • Los; Voor €12,50 ontvang je 1x de Styletone box.
  • Enjoy; Voor € 35,00 ontvang je 3x de Styletone box. Je bespaard dan €2,50
  • Embrace; Voor €68,75 ontvang je 6x de Styletone box. Je bespaard dan €6,25
  • Experience; Voor 137,50 ontvang je 12x de Styletone box. Je bespaard dan €12,50

Bij een jaar abonnement ontvang je dus een box gratis!

Lees ook: Unboxing: Styletone box februari 2016

Wil je meer te weten komen over de Styletone box? Op de Styletone website lees je uitgebreide informatie over het concept, de boxes, de Styletone box maart en over hoe jij je kunt aanmelden!

#Dit artikel bevat een samenwerking

Recent Posts