Unboxing: Styletone box maart 2017


IMG_2679Als er een box is waar ik erg enthousiast over word, dan is het wel de Styletone box!  Ben je benieuwd naar het concept van Styletone en wat er precies in de box zit? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unboxing van de Styletone box maart 2017!

Styletone is een box abonnement, en dit houdt in dat je elke maand €12.50 (incl. verzendenkosten) betaald voor een box vol beauty goodies! In de Styletone box vind je 5 fullsizes + een klein magazine met achtergrond informatie over de producten, maar ook tips, hotspots en tricks. Als je een abonnement afsluit ontvang je een de box van de huidige maand, mits deze is uitverkocht. Ik heb de Styletone box maart 2017 editie ontvangen, en ik ga jullie middels foto’s laten zien welke producten mij erg blij hebben gemaakt!

IMG_2682

Bellapiere cosmetics – Kiss proof lip crémes

Heet rood, met een kleine roze twist. Deze sprekende lipcréme ontving ik deze maand in de Styletone box. Ideaal voor een girls night out. Ik kan niet wachten om hem mee te nemen in mijn uitgaanstasje!

IMG_2686

Lookx – blending brush

Het is erg fijn dat ik in de afgelopen Styletone boxen brushes heb mogen ontvangen. Zo kan ik mijn eigen collectie bij elkaar verzamelen. Deze maand ontving ik een blending brush van Lookx. Erg fijn om een mooie smokey eye te maken!

IMG_2689

Note – Ultra black dip liner

Ik ben al eeuwen op jacht naar dé perfecte eyeliner. Hoewel ik veel pencils heb geprobeerd, kom ik steeds weer bij een liquid variant uit. Daarom ben ik erg blij met deze ultra black dip liner van Note.

IMG_2694

Hikari – Pressed silca powder

Voor de finishing touch gebruik ik altijd een poeder. Met een poeder, zoals deze van Hikari, maak jij je gezicht mooi matt en ziet je foundation er meteen een stuk minder cakey uit. We love <3

IMG_2690

City Color – eye brow kit

Last, but not least: een volledige eye brow kit van City color! Shape, prime en creëer de perfecte wenkies. Er zitten drie kleuren in dit palette. Daardoor is er altijd wel een match met jouw wenkbrauwen!

 

STYLETONE BOX MAART 2017 + BESTELLEN

Bij het ontvangen van een beauty gerelateerde box is het altijd maar de vraag wat je krijgt. De Styletone box maart 2017 bevatte echter producten die ik kan gebruiken! Daarnaast krijg je in de Styletone box altijd 5 fullsize producten, terwijl je bij andere boxen vaak grotendeels mini’s en samples krijgt. Al dit moois ontvang je voor een prijs van €12,50 inclusief verzenden! Woon je in België? Dan kost de Styletone box €15,00 incl.

Ook kun je een abonnement nemen. Dan betaal je voor een een periode een vast bedrag.

  • Los; Voor €12,50 ontvang je 1x de Styletone box.
  • Enjoy; Voor € 35,00 ontvang je 3x de Styletone box. Je bespaard dan €2,50
  • Embrace; Voor €68,75 ontvang je 6x de Styletone box. Je bespaard dan €6,25
  • Experience; Voor 137,50 ontvang je 12x de Styletone box. Je bespaard dan €12,50

Bij een jaar abonnement ontvang je dus een box gratis!

Lees ook: Styletone unboxing december 2016

Wil je meer te weten komen over de Styletone box? Op de Styletone website lees je uitgebreide informatie over het concept, de boxes, de Styletone box maart 2017 en over hoe jij je kunt aanmelden!

Recent Posts