Unboxing: Styletone box Mei 2016


Als er een box is waar ik erg enthousiast over word, dan is het wel de Styletone box!  Ben je benieuwd naar het concept van Styletone en wat er precies in de box zit? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unboxing van de Styletone box van Mei!

Styletone is een box abonnement, en dit houdt in dat je elke maand €12.50 (incl. verzendenkosten) betaald voor een box vol beauty goodies! In de Styletone box vind je 5 fullsizes + een klein magazine met achtergrond informatie over de producten, maar ook tips, hotspots en tricks. Als je een abonnement afsluit ontvang je een de box van de huidige maand, mits deze is uitverkocht. Ik heb de Styletone box Mei editie ontvangen, en ik ga jullie middels foto’s laten zien welke producten mij erg blij hebben gemaakt!

styletonebox5

Ik begin meteen met mijn favoriete item uit de Styletone box mei. De Manna Kadar – Lip locked in de kleur Lucky heeft een oud roze kleur en een sterke pigmentatie. Dit 3-in-1 super product Lip locked, geeft je een primer, gloss voor een easy applicatie en een stain zodat de kleur langer op je lippen blijft zitten. Hij gaat meteen in mijn handtas mee! De Manna Kadar – Lip locked kost normaal gesproken €21,95.

styletone box mei

Ik heb een paar keer een makeup product van Marsk mogen ontvangen in mijn Styletone boxen. Zo ontving ik onlangs nog een product om smokey eyes te maken. Nu kreeg ik voor de verassing een makeup kwast van Marsk in de Styletone box mei. Met de Marsk – eyeshadow brush kan ik de smokey look erg mooi blenden. De Marsk – eyeshadow brush kost normaal gesproken €12,00.

styletoneboxmei3

Een nieuw product van 29 cosmetics die ik toe kan voegen aan het 29 cosmetics makeup tasje. De 29 Cosmetics – Crush grape seed age protecting blush is meer dan welkom, en het kwastje heeft fijne haren van goede kwaliteit. Dit product kost normaal gesproken €34,95.

stylestoneboxmei2

Naast alle prestigieuze merken uit het buitenland, is het nu tijd voor een merk van Nederlandse bodem. De Lekker in een potje – Lip Scrub is een handgemaakt en helemaal natuurlijke lipscrub. Hij is zelfs zo natuurlijk, dat hij letterlijk om op te eten is! Natuurlijk gebruiken we hem liever om onze lippen zacht te houden. Hij kost normaal gesproken €4,95.

styletonebox4

Yes! Ik hou van eye primers. Ik gebruik ze altijd als vervanging voor concealer. Ze gaan donkere kringen en oneffenheden rondom de ogen goed tegen.  De Emite – Eye primer krijgt daarom dan ook een plekje in mijn vaste makeup stash. Daarnaast is het een ideale base om oogschaduw mooi aan te brengen. De Emite – Eye primer kost normaal gesproken €29,00

Bij het ontvangen van een beauty gerelateerde box is het altijd maar de vraag wat je krijgt. De Styletone box Mei bevatte echter producten die helemaal mijn ding zijn! Daarnaast krijg je in de Styletone box altijd 5 fullsize producten, terwijl je bij andere boxen vaak grotendeels mini’s en samples krijgt. Al dit moois (met in de Styletone box Mei 2016 een waarde van +€103,00) ontvang je voor een prijs van €12,50 inclusief verzenden! Woon je in België? Dan kost de Styletone box €15,00 incl.

Ook kun je een abonnement nemen. Dan betaal je voor een een periode een vast bedrag.

  • Los; Voor €12,50 ontvang je 1x de Styletone box.
  • Enjoy; Voor € 35,00 ontvang je 3x de Styletone box. Je bespaard dan €2,50
  • Embrace; Voor €68,75 ontvang je 6x de Styletone box. Je bespaard dan €6,25
  • Experience; Voor 137,50 ontvang je 12x de Styletone box. Je bespaard dan €12,50

Bij een jaar abonnement ontvang je dus een box gratis!

Lees ook: Unboxing: Styletone box maart 2016

Wil je meer te weten komen over de Styletone box? Op de Styletone website lees je uitgebreide informatie over het concept, de boxes, de Styletone box Mei en over hoe jij je kunt aanmelden!

#Dit artikel bevat een samenwerking

Recent Posts