Unboxing: Styletone box November 2016


Als er een box is waar ik erg enthousiast over word, dan is het wel de Styletone box!  Ben je benieuwd naar het concept van Styletone en wat er precies in de box zit? Dan heet ik je van harte welkom bij deze unboxing van de Styletone box november!

STYLETONE BOX NOVEMBER 2016

Styletone is een box abonnement, en dit houdt in dat je elke maand €12.50 (incl. verzendenkosten) betaald voor een box vol beauty goodies! In de Styletone box vind je 5 fullsizes + een klein magazine met achtergrond informatie over de producten, maar ook tips, hotspots en tricks. Als je een abonnement afsluit ontvang je een de box van de huidige maand, mits deze is uitverkocht. Ik heb de Styletone box november editie ontvangen, en ik ga jullie middels foto’s laten zien welke producten mij erg blij hebben gemaakt!

meeki

NAIL LACQUER – CHANTERELLE

Meeki komt met een befaamde color care; De nagels krijgen een kleurtje terwijl ze onderhouden worden. Met witte thee extract en mastic gum worden de nagels verhard en werkt het als een conditioner. Dit prachtige lakje mocht ik ontvangen in de Styletone box van november 2016.

mummy

Cailyn – Mummy bubble mask

Cailyn is geen onbekend merk voor degene die de Styletone box ontvangen. Naast prachtige make-upjes heeft dit merk ook haar zinnen gezet op huidverzorging. Als je dit masker op je gezicht aanbrengt begint het al binnen 3 minuten te foamen. Ik ben erg benieuwd naar de werking.

lord-and-berry

Lord & Berry lip pencil

Lord & Bery heeft de fijnste lip producten. Ik was dan ook zeer blij verrast dat ik dit lip potlood mocht ontvangen. De structuur is zacht en de kleur erg gepigmenteerd. Wederom een bevestiging waarom ik voor Lord & Berry kies.

ziaja

Ziaja – Coconut handcrème

Als het koud is hebben onze handen extra verzorging nodig. Een heerlijk voedende handcrème komt dan goed van pas. Een ode aan Styletone om dit heerlijk geurende product toe te voegen aan de november box. Met de coconut geur lijkt het al een beetje tropischer deze dagen.

tini

TINI BEAUTY LIPSTICK – PINK CHAMPAGNE

Deze prachtige lip musthave past goed in mijn stash. De kleur Pink Champagne is een perzik kleur met een goude glitter erdoor wat dat luxe gevoel nog extra versterkt. We love Tini beauty!

Bij het ontvangen van een beauty gerelateerde box is het altijd maar de vraag wat je krijgt. De Styletone box november bevatte echter producten die ik kan gebruiken! Daarnaast krijg je in de Styletone box altijd 5 fullsize producten, terwijl je bij andere boxen vaak grotendeels mini’s en samples krijgt. Al dit moois ontvang je voor een prijs van €12,50 inclusief verzenden! Woon je in België? Dan kost de Styletone box €15,00 incl.

Ook kun je een abonnement nemen. Dan betaal je voor een een periode een vast bedrag.

  • Los; Voor €12,50 ontvang je 1x de Styletone box.
  • Enjoy; Voor € 35,00 ontvang je 3x de Styletone box. Je bespaard dan €2,50
  • Embrace; Voor €68,75 ontvang je 6x de Styletone box. Je bespaard dan €6,25
  • Experience; Voor 137,50 ontvang je 12x de Styletone box. Je bespaard dan €12,50

Bij een jaar abonnement ontvang je dus een box gratis!

Lees ook: Styletone unboxing September 

Wil je meer te weten komen over de Styletone box? Op de Styletone website lees je uitgebreide informatie over het concept, de boxes, de Styletone box november en over hoe jij je kunt aanmelden!

Recent Posts