V&D faillissement uitverkoop shoplog


Een tijdje geleden kregen we het nieuws dat het bekendste warenhuis van Nederland haar deuren moest sluiten. V&D was failliet verklaard en binnen een mum van tijd was de website offline en werden winkelpanden gesloten. Ik vond dit zonde want ik kwam altijd graag bij de V&D. Zo kocht ik een paar weken voor de sluiting nog een voordelig samsonite koffer. Voor zulke dingen was de V&D een voordelige uitkomst. Een paar weken geleden werd bekend dat V&D nog een keer haar deuren zou openen voor een faillissement uitverkoop. Afgelopen vrijdag was het zo ver en zoals het een echte koopjesjager betaamt stond ik al voor openingstijd voor de winkel.

De uitverkoop was een slagveld. Je kon de producten haast niet bekijken door de mensen die als mieren op een stukje brood afkwamen. Echter, in een mierenkolonie vind er een gestroomlijnd proces plaats. Dit was allen voor zich om het beste koopje te scoren. Maar waren de koopjes wel de moeite waard? Ik mengde me in de mensenmassa en kwam met een paar goedkope vondsten naar buiten.

v&dpoef

Deze prachtige poef had ooit €40,00 gekost. Hij was afgeprijsd naar €19,00 waar nog 20% korting van af ging. Voor het bedrag van €15,00 was de poef voor mij. Dit heeft me toch een mooie korting van €25,00 opgeleverd!

Blond amsterdam v&d

blond v&d

Ik ging eigenlijk naar het warenhuis met een missie: Het Delfts Blond servies van Blond Amsterdam scoren. Ik kocht 5x petit four schaaltjes  (super leuk te gebruiken als kaasplankjes) €3,99 p.s. en 3 soepkommen die ik als snack schaaltjes ga gebruiken €7,15 p.s.

blond asia cupsblond v&d asiaAsia v&d blond

Geen grapje: een paar dagen voordat de website offline ging kocht ik op v&d.nl een sushi bord van de ‘from Asia with love’ collectie van Blond Amsterdam. Ik wilde het bord eerst bekijken voordat ik de hele set zou aanschaffen. Toen de V&D failliet ging stond ik met een bord te kijken. Gelukkig kwam ik de collectie tegen bij de uitverkoop en heb meteen de halve set gekocht. 6x kleine kommetjes voor €5,55 p.s. De grote kom voor €16,00. 5x sushi borden voor €7,99 p.s. Een goede deal, al zeg ik het zelf!

raclette

Zo awesome! Ik vond een Princess steengrill voor een zacht prijsje. Hij kostte eerst €49,95, was afgeprijsd naar €35,00 en uiteindelijk betaalde ik er €28,00 voor.

Ik heb twee uur in de rij voor de kassa gestaan en dat was het voor mij wel waard. De uitverkoop van kleding vond ik erg tegenvallen, maar op de woon afdeling kreeg je op veel producten korting op korting. Ook voor dure producten zoals horloges, koffers en sieraden loont de 20% korting zich. Als je denkt dat je voor nop spullen kunt inslaan kom je bedrogen uit, maar als je goed zoekt kun je super leuke dealtjes vinden. Een paar mensen zeggen dat het prijzencircus betere prijzen had, maar eigenlijk komt deze uitverkoop op hetzelfde neer. Ik vond het in ieder geval de moeite waard!

Recent Posts