Vergeet het kattencafé – Deze cafés zijn nóg cuter


image-2017-09-05

In Japan zijn ze helemaal gek van het fenomeen dierencafés. Het kattencafé is ondertussen welbekend en is zelfs in Nederland te vinden. Super cute natuurlijk, maar wat voor de mensen die allergisch zijn of simpel weg niet van katten houdt?

Daar hebben ze nu een oplossing voor gevonden. Deze cafés zijn misschien nóg cuter dan de kattencafés!

Vergeet het kattencafé – Deze cafés zijn nóg cuter

Pug café – Kyoto, Japan

In Kyoto, Japan, hebben ze een waar pug café! Wat ons betreft het meest schattige hondensoort wat er is. Super schattige en mega enthousiaste hondjes die niet kunnen wachten om geknuffeld te worden. Wat wil je nog meer naast een lekker kopje thee en knuffelen met pugs?

Hedgehog café – Tokyo, Japan

Allergisch voor katten- en hondenharen? Dan is dit misschien iets voor jou! In Japan, Tokyo hebben ze een café vol met hele lieve egeltjes. Ze zijn misschien minder aaibaar maar dat betekent niet dat ze minder schattig zijn!

Owl café – Shinjuku, Japan

Japan is de master in dierencafés. Zo kwamen ze zelfs met een uilencafé! Uilen zijn natuurlijk prachtig om te zien, maar in dit café kan je zelfs een stapje verder gaan dan kijken! Onder het genot van een hapje en drankje kun je de uilen zelfs op je arm laten zitten en soms mag je ze zelfs aaien! Is toch weer iets heel anders dan zomaar een kat aaien.

Raccoon café – Seoul, Zuid-Korea

https://www.instagram.com/p/BQYJQZDBNtm/

In de Verenigde staten worden ze gezien als ongedierte, maar in Seoul vinden ze deze beesten juist knuffelbaar! Wasberen zijn erg ondeugend en daardoor een heel plezier om naar te kijken en meer te spelen! Wel uitkijken dat ze je spullen niet stelen ;).

The Animal Café – Bangkok, Thailand

Kun je nou écht niet kiezen? Bezoek dan dit animalcafé in Bangkok. Hier hebben ze namelijk heel veel dieren in één café bij elkaar! Onder andere deze hele bijzondere kattensoort. Zeker een bezoekje waard wanneer je in de buurt bent ;).

Heb jij ooit een dierencafé bezocht?

Recent Posts