Waarom een verwenmomentje zó belangrijk voor jou is!


verwenmomentje

‘Wanneer neem jij  een verwenmomentje?’ Laten we vandaag eens even beginnen met deze vraag. Veel vrouwen zijn namelijk zo druk in het dagelijks leven, dat ze vergeten om even rust te nemen. Doorwerken gaat op een gegeven moment averechts werken; het kost meer energie om het geleverde resultaat te bereiken. Trust me. Been there, done that. Daarom neem ik elke dag een momentje voor mezelf om helemaal zen te worden.

Tijdens zo’n verwenmomentje kan ik helemaal opgaan in een lekkere kop koffie. Even genieten van de rust om mij heen. Ik zet de radio uit, sluit mijn ogen en geniet van de stilte terwijl ik voldaan aan mijn kopje nip. Kat op schoot en het plaatje is compleet. Welke koffie ik het liefst drink? De instant koffie varianten van Douwe Egberts.

de-4 de5

Tijdens mijn studie werkte ik op zaterdag bij het Douwe Egberts café in het Designer outlet centrum in Roermond. Elke pauze maakte ik een heerlijke latte macchiato om weer even op adem te komen. Op zo’n moment is een goede koffie echt to-die-for! Anno nu heb ik de instant koffie van Douwe Egberts ontdekt. Deze variant is makkelijk en snel om te bereiden en zeker net zo lekker! In een handomdraai zet je een heerlijk cappuccino, latte macchiato of een caramel latte op tafel. Het enige wat je hoeft te doen is geleidelijk kokend water bij de instant koffie te schenken en vervolgens goed roeren. Voor een premium koffie met een heerlijke schuimlaag hoef je dus niet de deur uit! Bekijk ook even de bereidingswijze op de facebook pagina van Douwe Egberts

De varianten

de9

Caramel latte instant koffie

Heb je echt even de behoefte aan een zoete break? Dan is de Caramel latte zeker iets voor jou! De fusie van koffie, caramel en melk maakt dit drankje een echte guilty pleasure. Een mooie presentatie voor bezoek. Je schoonmoeder zal onder de indruk zijn!

de8

Latte macchiato instant koffie

Melk en koffie is voor mij de gouden combo. Plus de romige schuimkraag die signatuur staat, maakt deze variant mijn favoriet. Heerlijk voor thuis of to go, deze koffie kan altijd!

de7

Cappuccino instant koffie

Italianen zijn verbonden aan kwaliteit. Het is dus niet gek dat ze de uitvinders van de cappuccino zijn! Deze klassieker staat standaard in mijn voorraadkast. Vaak drink ik tussen 19.00 en 20.00 een cappuccino met mijn vriend. Een mooi moment om onze dag te bespreken.

Waarom jij ook een verwenmomentje moet nemen

In onze huidige samenleving nemen we vaak geen pauze. Als je eenmaal met een project bezig bent, is het moeilijk om even afstand te nemen tot het klaar is. Ik werk soms erg onregelmatig, waarbij het toch belangrijk is om af en toe een verwenmomentje te nemen. Jij zou dit ook elke dag moeten doen om de volgende redenen:

  • Je gezondheid gaat er op vooruit
  • Je gedachten worden positiever
  • Je gaat beter functioneren
  • Ziet dingen weer helder
  • Je krijgt nieuwe inzichten en ideeën
  • Je krijgt weer nieuwe energie
  • Je leert het verschil tussen spanning en ontspanning beter kennen
  • Je zit beter in je vel!

de3

Even een momentje ter ontspanning nemen is het ultieme recept voor de power vrouw. Een beetje rust en een lekkere kop koffie doet voor mij in ieder geval wonderen verrichten. Na een kleine break kun jij er weer tegen aan. Je werk afmaken, verder studeren, de kinderen van school afhalen gaat vanaf nu gepaard met een beetje meer energie en zen.

Recent Posts