Vluchten voor €10,00 en lager November / December


vliegtuig

We houden allemaal van de budget vluchten van Ryanair. Je hebt niet altijd het geluk om zo’n cheap ass vlucht te kunnen scoren, maar als je er een scoort kun je erg goedkoop een tripje maken. Vaak zijn de vluchten nog goedkoper dan een treinkaartje binnenslands! Zo ben ik in de beginjaren van Ryanair wel eens voor €2,00 naar Berlijn gevlogen en heb ik verschillende reisjes gemaakt voor €4,99 of €9,99! Omdat ik het boeken van goedkope reisjes zo’n topsport vind, heb ik een aantal bestemmingen voor je op een rijtje gezet. In de maanden november en december kun je vanuit verschillende Nederlandse, Belgische en Duitse luchthavens in de grensstreek voor slecht €9,99 (enkeltje) op reis! Ideaal om voor de feestdagen nog even weg te gaan.

Vanuit Brussel – Charleroi

Kopenhagen – €4,99! (November)

Ancona  – €9,99 (November)

Boedapest €9,99 (November)

 

Vanuit Brussel – Zaventem

Berlijn – €9,99 (November)

 

Vanuit Düsseldorf – Weeze

Bologna – €9,99 (November)

Bydgoszcz €9,99 (November)

Milaan Bergamo – €9,99 (November)

Girona Barcelona €9,99 (November)

 

Vanuit Eindhoven

Turijn €9,99 (December)

Warschau €9,99 (December)

 

Vanuit Keulen

Berlijn €9,98 (November)

Kopenhagen €9,99 (December)

Londen stansted €9,99 (November)

Milaan Bergamo €9,99 (November)

Warschau €9,99 (November)

 

Voor Amsterdam en Maastricht zijn er geen aanbiedingen voor €9,99 of lager beschikbaar voor de periode november / december, voor de kerstdagen.

De bovengenoemde aanbiedingen kun je via de boekingssite van Ryanair vinden en ze zijn ideaal als je een last minute wil boeken of flexibel bent om  te reizen. Ook moet je nog rekening houden met eventuele boekingskosten. De aanbiedingen zijn een momentopname, volgende week kunnen ze gewijzigd/verlopen zijn of er zijn nieuwe aanbiedingen toegevoegd. Hoe dan ook, als je voor een spotprijs weg wilt moet je er vliegensvlug bij zijn!

Recent Posts