Zo kun je voordelig een nieuwe TV kopen!


tv kopen

TV kijken is een typische Nederlandse bezigheid. Eigenlijk sta je daar niet zo bij stil, totdat het door buitenlandse vrienden wordt opgemerkt. Dat overkwam mij een tijdje geleden. Toen pas begon ik te letten op het kijkgedrag van de gemiddelde Nederlander. Het klopt. De meeste Nederlanders hebben dagelijks de tv aanstaan en een televisie kopen, is een prioriteit. 

De bevestiging kwam toen ik via een Amerikaanse nieuwssite las dat een TV-show zo’n 10 miljoen kijkers had gescoord.  Dat betekende dat dit programma een succes was. In de Verenigde Staten wonen zo’n 325 miljoen mensen. In Nederland wonen 17 miljoen mensen, waarvan 3 miljoen elke week naar ‘wie is de mol’ kijken. En dat is niet uitzonderlijk voor ons doen. 

Waarom kijken Nederlanders massaal naar de televisie? 

TV kijken is geweldig! Ook ik heb dagelijks Netflix aan staan en ik wissel af met een abonnement op Videoland of NPO plus. Waarom kijken we massaal tv? Uit mijn eigen denkwijze kan het aan drie factoren liggen. 1: TV kijken is een goedkoop tijdverdrijf. 2: In Nederland is het vaak slecht weer, TV kijken is een logische binnen activiteit. 3: In Nederland verschijnen kwalitatief goede programma’s op de buis!   

Diverse televisies in huis 

Omdat we zo vaak naar de televisie kijken, hebben veel Nederlanders meerdere Tv’s in huis. Zo heeft bijna iedereen standaard een TV in de woonkamer, maar ook een TV op de slaapkamer of de kinderkamer(s). De maten van het beeldscherm kunnen verschillen. In de woonkamer kun je vaak een grote TV vinden, zo een van 49 inch of groter! Voor de overige kamer is een kleiner beeldscherm gepast. In de kinderkamer kun je meestal een klein beeldscherm vinden.

 

De zoektocht naar een goede TV 

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe televisie? Dan heb ik een handige tip voor je! Als je een goede TV voor de beste prijs zoekt, dan ben je bij Knibble aan het juiste adres. Knibble is een vergelijkingssite en laat zien waar je moet wezen voor de beste en de voordeligste koop. Via de onafhankelijke website biedt Knibble inzicht in prijzen en aanbiedingen, op een geheel makkelijke manier. Zo kun je via de website een aantal handige functionaliteiten gebruiken. Dit zijn een paar functionaliteiten die ik erg fijn vind: 

De Prijsgrafiek 

Via de prijsgrafiek kun je zien hoeveel de TV in de loop ter tijd gekost heeft. Zo kun je erg makkelijk inschatten of de prijs nog gaat dalen of dat je nog even moet wachten. Wisselt de prijs sterk? Dan kan het gunstiger zijn om de TV op een later tijdstip te kopen, wanneer hij goedkoper is. 

Laagste prijs ooit 

De laagste prijs ooit wordt op Knibble aangeduid met het ‘laagste prijs ooit’ label. Dit betekent dat er nog nooit eerder een lagere prijs verkregen is onder alle bij Knibble aangesloten aanbieders. Dit is een teken om jouw TV voor een gunstige prijs aan te schaffen. 

Beknibble-wekker 

Heb je een leuke televisie gezien? Zet dan een beknibble-wekker. De beknibble-wekker geeft je een teken als het product of de productgroep in de aanbieding is of het door jou ingestelde budget heeft bereikt! Zo hoef je niet dagelijks de promoties in de gaten te houden.  

Voordelig een nieuwe TV kopen 

Ben je nog op zoek naar een nieuwe TV voor in de woonkamer, slaapkamer of misschien wel een exemplaar voor in de game-kamer? Dan kan een goede zoektocht en uitgebreid vergelijken een groot verschil maken. Wellicht kun je een aantal tientjes of misschien wel honderd euro op de tv naar jouw keuze besparen. Succes met jouw aankoop!  

#Deze post bevat een samenwerking. 

Recent Posts