Waarom je nú al moet beginnen met het kopen van Sint- en Kerstcadeaus


Santa Claus is … nog lang niet comming to town. We hebben nog een paar maanden voor de boeg, maar dat betekent niet dat je er helemaal niet meer aan hoeft te denken. Juist nu kun je al beginnen met het verzamelen van cadeaus voor je familie, vrienden en dierbaren. Waarom zo vroeg? Dat heeft een goede reden.

Je kunt namelijk geld besparen als je vroeg begint met het voorbereiden en het kopen van cadeaus. Want als je last minute impulsaankopen gaat doen, dan kan het nog wel eens duur uitvallen. In deze blog leg ik uit wat je kunt doen om slim en voordelig de feestdagen in te gaan.

Plan van aanpak

Eerlijk: de voorpret en het geven van cadeaus compenseert de hap uit mijn bankrekening ruimschoots. We beginnen met het samenstellen van een budget. Aan wie spendeer je welk bedrag? Schrijf de bedragen onder elkaar en aan de streep tel je het eindbedrag op. Dit is jouw budget. Achter elke naam kun je een bullet list maken met ideetjes. Wat vind deze persoon leuk? Wat heeft hij/zij nodig?

Koop in de aanbieding

De zomersale is de uitgelezen kans om cadeaus te shoppen. Diverse beauty en home winkels hebben sale. Ook bij de speelgoedwinkels kun je leuke aanbiedingen vinden. In het najaar heb je ruimschoots de tijd om de folderaanbiedingen in de gaten te houden. Bewaar budget voor Black Friday. Met het jaar worden de aanbiedingen op deze kortingsdag steeds interessanter.

Black Friday

Black Friday is al jaren een hit in Amerika. Mensen gaan zelfs op de vuist om een koopje te bemachtigen! Sinds een aantal jaar doet Nederland ook mee aan deze hype. In de beginjaren gaven winkels een schamele korting van max. 20% (als je geluk had). Tegenwoordig is dat anders. Vorig jaar heb ik goed kunnen slagen. Zo kocht ik voor mijn man een Dolce Gusto (nieuw model) incl. 12 doosjes koffie naar keuze voor €69,-. Voor mijn moeder kocht ik MAC lipsticks voor €9,95 per stuk. Normaal kosten deze €20,50 en komen zelden in de aanbieding. Dit jaar ga ik weer speuren naar nieuwe koopjes!

Plannen = besparen

Door goed overzicht te houden en koopjes langs de route mee te pakken, kun je een hoop geld besparen. Administreren is erg belangrijk. Je zult zien dat je meer cadeaus voor hetzelfde bedrag kunt kopen. Veel succes en veel plezier gewenst!

KORTINGSCODES EN AANBIEDINGEN

Dit is een selectie van kortingen die altijd geldig zijn op een eerste bestelling of aankoop in de webshop. Deze zal ik regelmatig voor jullie updaten!

FOOD

Hello Fresh: €45,- korting op je eerste 3 boxen (wekelijks opzegbaar)

Uber Eats: €15,- korting bij een bestelling van €20,- | Kortingscode: eats-tijqglx3ju

ONLINE SALES & WEBSHOPS

Veepee: €10,- korting op een bestelling van min €50,- | Kortingscode: BUDDY

Otrium: €10,- korting op een bestelling van min €50,- | Kortingscode: REFAR9V7AJ8AR

 

 

Recent Posts