De beste webshops waar je budget make-up kunt kopen


Webshops zijn niet meer weg te denken uit ons leven maar het kan soms behoorlijk lastig zijn om te kiezen bij welke webshop je wat bestelt. Ik zet er daarom vandaag 3 op een rijtje, samen met hun leukste beauty budget make-up merken!

dddd

Boozyshop.nl

Al van in het begin dat ik begon met make-up ken ik Boozyshop. Het is dus een understatement om te zeggen dat ze een gevestigde waarde zijn in beautyland. Ze hebben een heel grote webshop en er komen vaak nieuwe merken bij. Volgende budgetmerken vind ik alvast de moeite: City Color Cosmetics, Freedom Makeup London, I Heart Makeup, Makeup Revolution, Morphe en Sleek.

– Voor 20u00 besteld, morgen in huis (in NL)

– Gratis bezorging vanaf 40 euro mét track&trace

– Gratis cadeau’tje bij een bestelling vanaf 30 euro. Je mag bovendien zelf het cadeau’tje kiezen uit een lijst die zichtbaar wordt van zodra je jouw bestelling gaat plaatsen.

Ik heb tot nu toe geen problemen gehad met Boozyshop, ze zijn altijd super vriendelijk op social media en ze steken altijd een leuk bedankkaartje in jouw pakketje!

dd

makeupmusthaves.nl

Make-Up Musthaves is een wat kleinere webshop maar daarom zeker niet minder leuk! Zij hebben niet alleen drogisterij merken in hun assortiment maar ook wat onbekendere merken. Bij hen kan je deze leuke budget merken vinden: Freedom Makeup, Makeup Revolution, Manhattan, Miss Sporty en Sleek.

Voordelen bij Make-Up Musthaves:

– Een spaarprogramma met punten waardoor je extra korting kan scoren

– Gratis verzending vanaf 40 euro mét track&trace

– Gratis cadeau’tje vanaf 40 euro

Ook met Make-Up Musthaves heb ik altijd goede ervaringen gehad en ze steken jouw producten in een leuke gepersonaliseerde doos!

dddddd

The Make Up Spot.be

En voor de Belgische dames onder ons (zoals ik zelf!) kan een Belgische beautywebshop natuurlijk niet ontbreken. The Make Up Spot heeft erg veel en diverse merken maar mijn budget favorieten zijn: BH Cosmetics, Barry M, Morphe, Revlon en Wet ’n Wild.

Voordelen bij The Make Up Spot:

– Voor 16 uur besteld, volgende werkdag in huis (in BE)

– Bij bestelling boven 50 euro, gratis verzending mét track&trace

Zoals je ziet heeft elke webshop zijn eigen voordelen en verschillende merken. Ook gebeurt het vaak dat een bepaalde kleur van foundation niet meer te verkrijgen is bij de drogisterij en dan kan een webshop wel een uitkomst bieden. Erg handig dus, dat online kopen vanuit je zetel. Koop jij wel eens budget make-up bij deze webshops?

Door Marjolein van www.mjaysbeautycupboard.be

Recent Posts