What!? Er bestaat nu wijn voor katten!


Als je na een lange dag hard werken s’ avonds op de bank zit is een glaasje wijn welverdiend. Als je er aan denkt, kun je het nauwelijks voorstellen dat katten ook aan de ‘wijn’ kunnen gaan? Niet echt, maar het bestaat wel! Nu is het niet zo dat jouw poezenbeest s’ nachts met de buurtkatten lallend over straat gaat, er is een speciale kattenwijn uitgevonden. Deze wijn, genaamd; Nyan nyan nouveau (nyan nyan betekend miauw) is (hoe kan het ook anders) in Japan uitgevonden. Dus vanaf nu kan jouw kat s’ avonds ook een glaasje meedrinken.

Maar hoe zit dat nou?

Oké, om je innerlijke poezen liefhebster gerust te stellen: Er zit geen alcohol in deze wijn, dus je kat zal geen kater – haha -krijgen. Deze wijn is echter wel gemaakt van echte Cabernet druiven, Vitamine C en kattenkruid en is volgens de ontwikkelaar B&H Lifes bedoeld voor mensen die hun kittycats graag mee laten delen in de feestvreugde tijdens een verjaardag of een feestdag.

Cat Wine

Deze wijn is echter maar beperkt houdbaar, en wordt in tegenstelling tot de voor ons bekende rode wijnen, niet beter met het jaar. Zo’n flesje wijn kost omgerekend €3,00 en is nog niet in Nederland verkrijgbaar. Als dit product inderdaad op de Nederlandse markt komt, ben jij in ieder geval op de hoogte gesteld! Momenteel is deze wijn in de webshop van deze Japanse dierenspeciaalzaak te koop, dus als je een keer naar de andere kant van de wereld gaat, weet je in ieder geval waar je moet zijn. Je kat zal dan een origineel souvenir ontvangen als bijvoorbeeld compensatie voor de vakantie dagen.

Lees ook: Is dit de uitvinding waarmee we lekker kunnen slapen?

Wij, katten liefhebbers, hebben nog geen concrete mening over dit product gevormd. We vinden het in ieder geval wel erg geinig!

Recent Posts