Zo kies je het perfecte gepersonaliseerde cadeau


2020 is het jaar dat er nog nooit zoveel pakketjes zijn bezorgd. Nu was e-commerce al immens populair, de oorzaak van dit record heeft echter geen uitleg nodig. Vooral nu in december zie je dat er onwijs veel pakketten online besteld worden.

Met de feestdagen in zicht gaan we onze cadeaus online shoppen. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook veilig. Een mooie verrassing voor familie en vrienden is een gepersonaliseerd fotocadeau. Dit zijn cadeaus met een foto of boodschap. Denk hierbij aan een canvas, mok of misschien wel een tapijt. Ga jij dit jaar zo’n persoonlijk cadeau geven? Dan zijn er een aantal tips die je kunt volgen. Daar ga ik het in deze blog over hebben.

Een jaar met afstand

Het einde van 2020 is in zicht en automatisch neem ik een trip down memory lane in mij op. Ik begin te denken aan dezelfde periode een jaar geleden. Wat was ik aan het doen? Gezellig samen zijn, voorbereidingen treffen voor kerst. Carnavalskostuums selecteren en looks uitschetsen. Want op 4 januari 2020 was alweer het eerste verkleedbal. De dingen die vorig jaar zo normaal leken, zijn opeens niet meer vanzelfsprekend. We leven nu op afstand. De bezoeken aan mijn oma kan ik op een hand tellen. We bellen natuurlijk vaak, maar het is toch anders. Daarom wil ik haar dit jaar voor kerst een fotocadeau geven. Zo kan ik ondanks de afstand, toch een beetje bij haar zijn.

Waar kun je een fotocadeau bestellen?

Ik ga mijn cadeau bij BesteCanvas.nl bestellen. Ze hebben veel opties en de prijs/kwaliteit verhouding is ook dik in orde. Door een samenwerking met deze webshop kan ik jullie een korting geven. Vul bij het bestellen de code: BUDGETELLA10 in voor 10% korting op alle producten. Laat je me even wat voor leuks je besteld hebt?

Waar moet je op letten als je een fotocadeau koopt?

Voordat je een fotocadeau koopt kun je jezelf een paar vragen stellen. De belangrijkste vraag: vind de ontvanger het leuk om een fotocadeau te krijgen? Als je deze vraag met ‘ja’ kunt beantwoorden, ga je kijken naar de mogelijkheden:

  • Welke foto ga je kiezen? (Een portret, vakantiekiekje of een foto van je huisdier?)
  • Wat is de boodschap? (Bijv. Een liefdevol gebaar, de ontvanger laten lachen etc.)
  • Welk product ga je kiezen?
  • Kan de ontvanger het cadeau gebruiken?

Dit laatste is natuurlijk van essentieel belang. Enkele voorbeelden van leuke fotocadeaus zijn een mok, mondkapje, deken, puzzel, handdoek, kussen, canvas etc. Genoeg producten om de persoon die je liefhebt blij te maken. En als dit samen gaat met een foto van speciale betekenis, is dat natuurlijk goud waard.

 

*Deze blog bevat een samenwerking.

Recent Posts