Dit zijn dé zonnebrillentrends van 2017!


zonnebril

YEAH! De lente is eindelijk weer begonnen. Hopelijk gaat de zon nu ook weer schijnen. En wat hoort er bij zon? De leukste zonnebrillen natuurlijk! Wil je nou super stijlvol rondlopen deze lente en zomer? Dit zijn dé zonnebrillentrends van 2017.

We zien dit jaar dat er veel trends van vorig jaar weer terug komen. Toch zijn er ook een paar nieuwe zonnebrillentrends aan toegevoegd. Laat weten voor welke trend jij dit jaar gaat!

Dit zijn de zonnebrillentrends van 2017

https://www.instagram.com/p/BLTjsfmgmwq/?tagged=cateyesunglasses

Cat eye

Natuurlijk komt deze trend gewoon terug dit jaar! Een hele elegante zonnebrillentrend. De cat eye zonnebril is natuurlijk op en top vrouwelijk. Hierdoor komt je gezicht heel mooi uit. Dat is natuurlijk alles wat je wilt in een zonnebril. Deze look is wel héél schattig, dus wanneer je van een wat stoerdere look houdt, kun je beter voor een ander model gaan.

Prints

Dit seizoen kan eigenlijk alles op het gebied van zonnebrillen. We zien veel verschillende prints. Veel brillen zijn vaak één kleur, zoals zwart of bruin maar dit jaar kun je helemaal los gaan! Vooral de marbleprints (natuurlijk super trendy) zijn in. Vooral een goede trend als jij houdt van kleurtjes en prints in je outfit en deze helemaal af wilt maken met een zonnebril.

 

https://www.instagram.com/p/BR1SmE6F-7F/

Spiegelglazen

Je ziet veel dat alle andere trends gecombineerd worden met deze trend. De spiegelglazen zijn terug van weg geweest. Vorig seizoen werden we overspoeld met instagramfoto’s van deze zonnebrillen en natuurlijk zijn ze dit seizoen terug. Een super gave touch aan je zonnebril. Voor de meisjes-meisjes kijk vooral even naar deze cat eye zonnebril mét roze spiegelglazen, wauw!

 

Ronde glazen

Ook deze trend is terug van weggeweest. Het doet ons een beetje denken aan de hippie tijd. De ronde glazen geven altijd een hele stijlvolle uitstraling. Het kan heftig zijn, doordat het niet de standaard zonnebril is, maar alsnog is het een super gave trend als je hem aandurft! Tip: kijk ook een naar de ronde brillen met spiegelglazen!

Rechte lijnen

We zien ook vaak dat de ronde glazen gecombineerd worden met rechte lijnen. Er is dan een extra staafje tussen de twee glazen gezet. We zagen dit al vaak gebeuren bij pilotenbrillen, maar dit seizoen is het ook toegepast bij andere modellen. We love it!

Wat is jouw favoriete trend?

Recent Posts