20x Prachtige zwangerschapsshoot inspiratie!


Untitled 20

Jullie zijn in verwachting. Er is een kleintje op komst! Het liefste zou je deze fase van je leven met iedereen willen delen, of in ieder geval vast willen leggen. Dan zijn er verschillende mogelijkheden om dat te doen. Je buik groeit. Er zit een klein wezentje in. Vaak kiezen vrouwen er voor om een gipsafdruk van hun zwangere buik te maken of om een zwangerschapsshoot te doen. Over dit laatste ga ik vandaag dit artikel met jullie delen. 

Tijdens een zwangerschapsshoot kan de aanstaande moeder zich hullen in een mooie jurk, een mooie locatie bepalen en unieke (en ook cliché) poses bedenken. Het eind resultaat is vaak iets magisch. Een mooie foto voor in een plakboek, of anno 2017 op social media te zetten, is een goede investering. Ben je op zoek naar inspiratie? Deze 20 prachtige foto’s zullen je op weg helpen!

20x Prachtige inspiratie voor je zwangerschapsshoot

Untitled 21 Untitled 2 Untitled 31 Untitled 4 Untitled 5 Untitled 6 Untitled 7 Untitled 8 Untitled 9 Untitled 10 Untitled 11 Untitled 12 Untitled 13 Untitled 14 Untitled 15 Untitled 16 Untitled 17 Untitled 18 Untitled 19 Untitled 20

Een geschikte locatie om een shoot te houden is natuurlijk gewoon in de buitenlucht, maar ook in een studio kun je prachtige foto’s laten schieten. De mogelijkheden zijn immens en met een beetje creativiteit en een persoonlijke touch kun jij een prachtig resultaat creëren. Heb je nog meer ideeën of een voorbeeld van je eigen zwangerschapsshoot? Laat het ons weten in de comments of op onze facebook pagina.

Recent Posts