Samenwerkingen

Budgetella staat altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden met PR bureaus, webshops, bedrijven en organisaties die aansluiten op de brede visie van Budgetella.nl. Wilt u graag adverteren of uw product promoten? Budgetella.nl biedt verschillende mogelijkheden om te adverteren waarbij kwaliteit en het actief betrekken van uw doelgroep hoog in het vaandel staan. 

Dit kan door middel van advertorials, product reviews, winacties, event- en presentatie reports. Hiernaast krijgt u in combinatie met een samenwerking op Budgetella.nl, gratis exposure via verschillende kanalen als Facebook en Pinterest. Voor meer informatie en voorstellen omtrent samenwerkingen kunt u mailen naar info@budgetella.nl

Statistieken Budgetella

Budgetella is een van de meest populaire budget-blogs in Nederland en België. Wij zijn vooral actief via Pinterest, Instagram en onze Facebook community Budget en Besparen Lifestyle. Via onze website mogen we dagelijks veel bezoekers ontvangen. Dit zijn onze statistieken:

Unieke bezoekers: 35.000
Bezoeken: 40.000
Paginaweergaven: 60.000
Pinterest volgers: 15.000
Weergaven op Pinterest: 593.000
Leden in de B&BL Facebook community: 17.500
Instagram volgers: 6.000

De bovenstaande statistieken zijn een momentopname. Voor o.a. recente Google Analytics statistieken kunt u ook mailen naar info@budgetella.nl. Dan zullen deze binnen 1-2 werkdagen in een PDF file naar u worden toegestuurd.

Met vriendelijke groet,

Roxanne Verheesen
Eigenaresse Budgetella