Goedkope kledingwebsites die je nog niet kende!

Soms heb je een nieuwe garderobe nodig, maar heb je eigenlijk niet zoveel budget om nieuwe kleding te kopen. Je hebt wellicht een nieuw blousje nodig voor een sollicitatie of leuke jurkjes voor de zomer. Het zou fijn zijn als je deze items voor een prikkie kunt kopen! Dan doet het niet zo’n pijn in je (digitale) portemonnee.

Online shoppen kent vele mogelijkheden en je bent vaak ook nog eens goedkoper uit dan in de winkelstraat. Je pakketje zal tot de deur worden afgeleverd en je kunt in alle rust passen. Wat wil je nog meer? Ik koop kleding via mijn vaste web-adresjes. Je zult verbaasd zijn hoeveel geld je kunt besparen en er super leuk uit kunt zien.

Nooit meer te veel betalen.

In veel gevallen is goedkoop duurkoop, maar betreft kleding is dit niet altijd het geval. Mijn kledingkast bevat merk kleding, maar ook fast fashion kleding. Ik zal je zeggen: In deze tijd is er haast geen verschil in kwaliteit. Zo kocht ik een tijdje geleden een trui bij Tommy Hilfiger. Wat denk je? Hij begon na twee wasbeurten al te pillen! Hetzelfde gebeurde met een topje van Guess. En dat terwijl ik al jaren doe met een jumpsuit die mij €5,00 gekost heeft! De prijs zegt tegenwoordig nog maar weinig over de kwaliteit. Je betaald slechts voor het image. Dus hey, waarom zou je nog de volle mep betalen? Daarom deel ik vandaag mijn top drie holy grail webshops en apps.

Everything 5 pounds

We trappen af met mijn favoriete webshop. Everything5pounds.com. De webshop zegt het al, alles kost hier gewoon 5 pond! (zo’n €5,60). Schoenen, tassen, kleding. Alle items kosten gewoon hetzelfde! Dit is een Britse webshop die ook naar Nederland verzendt. Ik doe elk seizoen een grote bestelling van 15-20 items! De verzendkosten zijn circa €10,00 met DPD en je hebt je pakket binnen 7 dagen in huis. Hoe kan alles zó goedkoop zijn? En is de kwaliteit goed? Even een paar feitjes:

  • Everything5Pounds.com verkoopt Sale items van bekende winkelstraat merken.
  • Je weet van te voren niet welk merk het is, je ziet enkel de kleding afgebeeld.
  • Veel merken ken je wel, daarom is de kwaliteit hetzelfde als dat je het in de winkel zou kopen.
  • Sommige bekende merken willen niet dat je weet dat ze hun kleding ook voor €5,00 verkopen.
  • Daarom doen ze er geheimzinnig over en worden soms labels uit de kleding gehaald.
  • Vaak gebeurd dit niet goed, dus je kunt nog steeds zien van welke winkel de kleding komt.
  • Wil je meer info over de merken die ik heb gekregen? Stuur me een mailtje via info@budgetella.nl

Everything5pounds is mijn favoriete webshop om te winkelen. Ik kan het iedereen aanraden: Je zult er écht geen spijt van krijgen.

 

Vova

Vova is de goedkopere versie van AliExpress. Kan het nog goedkoper? JA HET KAN GOEDKOPER! Vova is een app, die je hier kunt downloaden. De layout is vergelijkbaar als die van AliExpress, maar ik vind het persoonlijk overzichtelijker. Het aanbod is vergelijkbaar, maar toch fris als je AliExpress gewend bent. Ook kun je munten verzamelen waardoor je vrijwel altijd korting krijgt d.m.v. coupons. Ook kun je punten sparen voor gratis dingen. En had ik al gezegd dat het sowieso goedkoop is? Wil je ook kennis maken met Vova? Via deze link kun je de Vova app downloaden. Je zult dan doorgestuurd worden naar de app store op jouw mobiel. Als je Vova via onze link download, dan krijg je meteen al een spaartegoed! Dit kun je handig gebruiken bij een latere aankoop. Meer info over Vova kun je hier lezen.

 

SheIn

Leuke hippe kleding voor een laag prijsje? Dan kan ik je SheIn aanbevelen! Er is altijd wel een kortingsactie en je kunt een gevarieerd aanbod aan hippe trends vinden. Hoe meer je koopt, des te groter de korting. Dit is een betrouwbare website waar ik al vaak leuke items heb mogen scoren. Verzenden naar Nederland is gratis als je meer dan €39,00 betaald. Anders zijn de verzendkosten €4,19. Een prima prijs, al zeg ik het zelf.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *