Goedkope winkels in Nederland die je nog niet kende!

goedkope winkels

De meeste mensen in Nederland lopen wel eens regelmatig bij de Action naar binnen. Ik bedoel; drinkglazen, speelgoed, woondeco en verzorgingsproducten voor een prikkie? Waarom zou je nog de volle mep voor hetzelfde product in een andere winkel betalen? De concurrentie is moordend en de consument kiest steeds bewuster. We willen de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

In Nederland hebben we genoeg welbekende opties om op de budget shopping tour te gaan. Denk maar eens aan de Wibra, Big Bazar of de Zeeman. Maar er zijn ook een paar andere goedkope winkels in opkomst. Misschien heb jij er wel eens van gehoord, maar ze zijn nog niet bekend bij het grote publiek. Daar kun je van profiteren! Bij deze goedkope winkels kun je ook leuke dingen scoren voor een klein prijsje:

Søstrene grene

Ongemerkt schieten de søstrene grene winkels als paddenstoelen uit de grond in Nederland. Laatst was er ook weer een winkel in Maastricht geopend. Bij søstrene grene kun je verschillende producten voor in huis vinden. Woondeco, servies en hebbedingetjes. Check op de website van søstrene grene of er een filiaal bij jou in de buurt ligt.

Jysk

De Jysk. Je hebt er misschien wel van gehoord, maar het is geen winkel waar je vaak naar binnen loopt. Dat is zonde, want de laatste tijd springen ze steeds vaker in op de budget trend. Betaalbare bureautjes, kussens voor op de bank en ook matrassen kun je hier vinden. Ze hebben ook een sectie woondeco en opbergers. Het is zeker even de moeite waard om naar binnen te lopen!

Prijsmepper

Prijsmepper draait al een paar jaar mee, maar heeft niet veel filialen. Daarom is de Prijsmepper misschien nog onbekend voor jou. Deze winkelketen is onderdeel van A.S. Watson, die ook eigenaar is van Kruidvat en Trekpleister. Het assortiment bestaat uit drogisterij producten, speelgoed, snoepgoed, textiel, woondecoratie, diverse elektronische huishoudapparaten en huishoudmiddelen. Bij Prijsmepper krijg je vaak 25-75% korting bovenop de aangegeven prijs. Deze winkel is zeker een bezoekje waard!

Normal

We gaan even terug naar de Scandinavische sferen, want sinds kort heeft de Deense budget keten ‘Normal’ zich in Nederland gevestigd. Normal verkoopt vooral drogisterijproducten voor een lagere prijs. Bekende merken als Nivea, L’oreal en Dove kun je voor een prikkie bij deze budget winkel scoren. Normal heeft op het moment van deze publicatie 3 winkels in Nederland, maar gaat dit snel uitbreiden. Wellicht zijn er meer filialen in Nederland op het moment dat jij dit artikel leest. Vooralsnog kun je Normal in Utrecht (Hoog Catherijne), Amersfoort en Leiden vinden.

Lees ook: Zo kun je voor een paar euro kleding bij H&M kopen! 

Meer goedkope winkels

Ken jij nog leuke goedkope winkels in Nederland, of misschien wel in het grensgebied in Duitsland of België? Laat het hier even weten in de comments. We zijn blij met alle tips! We wensen je alvast veel winkelplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *