Zo bespaar je grandioos op Sint- en kerstcadeaus!

Tijdens de december maand is het gebruikelijk dat je tijdens pakjesavond en/of kerst cadeaus geeft, maar ook ontvangt. Vaak wordt hier een gezellig avondje voor geprikt waar vrienden en familie samen komen om de cadeaus uit te pakken. Allemaal leuk en aardig, maar als je deze feestdagen met je familie, schoonfamilie, vrienden, werk en eventueel clubgenoten viert, wordt dit een duur grapje. Daarom geef ik bespaar tips voor sint-, en kerstcadeaus zodat je geen huilbuien van je portemonnee hoeft te verwachten.

Koop je sint en kerstcadeaus op deal sites! 

Als je cadeaus koopt op een deal site ben je een stuk goedkoper uit! Denk aan Groupon, vakantieveilingen, dailydeals etc. Je kunt hier echt mega leuke cadeaus scoren voor een prikkie. Hotelovernachtingen, concertkaartjes, diners, maar ook producten!

Meldt je aan bij nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven lijken irritant, maar ze zijn verdomd handig. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van kortingen en leuke deals. Dan kun je dat ene koffiezet apparaat met korting kopen!

Doe mee met een spaarplan!

Als je meedoet aan een spaarplan kun je tijdens de feestdagen voordelig inkopen. Een bekend voorbeeld zijn de airmiles. Mijn moeder spaart altijd Albert Heijn zegeltjes. Bij elke aankoop die je bij Albert Heijn doet kun je zegeltjes kopen. Als je boekje vol is ontvang je €50,00 die je hebt gespaard. Omdat ik veel vlieg ben ik aangesloten bij Flying blue van KLM en partners. In ruil voor miles kun je via de KLM site leuke cadeaus kopen.

Hou de sales in de gaten!

Vaak hebben bekende winkelketens rond de feestdagen extra koopavonden met sale acties! Deze moet je natuurlijk meepakken.

Maak een budget per persoon

Als je een budget hebt voor elk persoon kun je overzicht houden op de kosten. Het is ook handig om het geld op te nemen en verder de knip op de beurs te houden. Zo geef je niet meer uit dan je budget.

Lees ook dit!

Wil je nog meer tips lezen over besparen en goedkope adresjes voor sinterklaas en kerstcadeaus? Bekijk de volgende artikelen:

Gratis producten en kortingscodes week 48

De leukste budget cadeautjes van de Action

De beste koopjes op Ebay | Winterjurken

Action beauty shoplog

1 Reactie

  1. 30 november 2015 / 08:34

    Het doet me een beetje denken aan couponing haha !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *