10 tattoo trends die het gaan maken in 2017!


tattoo trends

Misschien is het al een lang gekoesterde droom, misschien heb je er al een aantal of je moet je er simpelweg niets van hebben. Ik praat natuurlijk over het hebben van een tattoo!

Tattoo’s zijn natuurlijk voor altijd en kunnen dus het beste tijdloos zijn. Toch zijn er ook op het gebied van tattoo’s veel trends en ontwikkelingen. Dit zijn de tattoo trends die het in 2017 helemaal gaan maken!

Tattoo trends voor 2017

1 – Heuptattoo

De heup is dit jaar een super populaire plek om een tattoo te laten zetten. Goed te verbergen, maar op het strand heel mooi om te showen! De tattoo’s op de heup komen in alle vormen en maten, grote tattoo’s die de heup bedekken of kleine, minimalistische tattoo’s die heel subtiel te zien zijn.

https://www.instagram.com/p/BPd-FEyAdhA/?tagged=hiptattoo

https://www.instagram.com/p/u6bJcdiOP6/?tagged=tattooonhip

2 – Watercolor tattoo

Bij watercolor tattoo’s wordt er een techniek gebruikt waardoor het lijkt alsof de tatoeage als het ware geschilderd is. Het lijkt net of de ‘verf” van het doek (het lichaam) af druipt. Hierdoor krijg je een hele mooie finish bij deze soort tattoo’s.

https://www.instagram.com/p/BPYzXx2BHRP/?tagged=jessicadamasceno

3 – Finger tattoo

Een andere populaire tattoo trend is tussen of op de vingers. We kennen natuurlijk de tattoo’s waarbij er op elke vinger een letter getatoeëerd is en dit een woord vormt, maar nu is het ook in om je vingers ook los van elkaar te versieren. Aan buitenkant van je vinger is natuurlijk iets wat gelijk opvalt. Wil je het iets suptieler? Dan kun je er ook voor kiezen om een tattoo te plaatsen aan de binnenkant van je vinger. Deze zie je dan alleen als je heel goed kijkt 😉

https://www.instagram.com/p/BPgHHM4lwIA/?tagged=fingertattoo

4 – Matching tattoo

Een matching tattoo is natuurlijk de ultieme verbinding tussen twee personen. Dit hoeft niet alleen voor je partner, maar je kunt natuurlijk ook met een vriend(in) of een familielid een matching tattoo laten zetten. Een mooie manier om een tattoo van iemand te laten zetten zonder gelijk een naam op je lichaam te vereeuwigen ;).

https://www.instagram.com/p/BPapc6UD1l_/?tagged=matchingtattoos

https://www.instagram.com/p/BPffiV8BxgD/

5 – Geometric tattoo

Dit zijn minimalistische tattoo’s waarbij alleen gebruikt wordt gemaakt van geometrische vormen zoals cirkels, driehoeken en rechte lijnen. Door deze vormen te combineren krijg je hele gave designs! Dit vind ik een van de leukste tattoo trends.

https://www.instagram.com/p/BPdmNobgLcN/

6 – Pinky swear tattoo

Pinky swear is het algemene teken dat je een belofte maakt naar een ander. Een teken van vertrouwen dus. Het hele internet gaat hele los met het design van de tattoo van twee handen dit dit gebaar maken. Ook dit is een hele mooie matching tattoo die je zou kunnen laten zetten met een ander!

https://www.instagram.com/p/BPf7c3hA59P/

7 – Travel tattoo

Reizen, wie houdt er niet van? Sommigen houden er er zo van dat zij een tattoo laten zetten met dit thema! De meeste tattoo zijn met een vliegtuig, een wereldkaart, een kompas of een skyline van een bepaald land. Heel mooi en een goede motivatie om steeds te zien zodat je meer kunt reizen!

8 – Minimalistic words tattoo

Bij deze tattoo’s wordt er gebruik gemaakt van een lettertype waardoor de tattoo een heel minimalistische stijl krijgt. Het lettertype is één lijn waarmeer het woord geschreven wordt. Doordat er zo weinig mogelijk grote vormen gebruikt worden, is het woord soms wat moeilijker te lezen. Toch zijn deze tattoo’s een hele mooie toevoeging aan je lichaam!

https://www.instagram.com/p/BPdNjG5hCb8/?tagged=wordtattoo

9 – Between breast tattoo

Nog een populaire plek voor een tattoo: tussen de borsten. Je zult misschien denken, hmm, is dat wel mooi? Maar wanneer je de foto’s ziet blijkt het juist heel mooi en chique te zijn!

10 – Lotus tattoo

Een van de vormen die we heel vaak terug zien in tatoeages. De lotus wordt gezien als een heilige bloem en is belangrijk bij verschillende geloven. Daarnaast is het natuurlijk ook een prachtig bloem om te laten tatoeëren.

Ook al kriebels gekregen van deze tattoo trends??

Door Letizia

Recent Posts