12 Goedkope kledingstukken voor jouw Wintergarderobe!


Hey allemaal! Ik neem aan dat jullie allemaal al de zomerkleding voor de winterkleding hebben gewisseld in de kledingkast? Misschien heb je een kledingstuk weg moeten doen omdat het niet meer past of versleten is. Gelukkig kun je een nieuwe kopen en hoeft de vervanging helemaal niet zoveel geld te kosten. Ik deel met jou mijn favoriete goedkope adresjes om elk kledingstuk te kopen.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Want hoe weet je nou precies welke kledingstukken je deze winter nodig hebt? Er is maar een manier om daar achter te komen: Het opruimen van je kledingkast. Dit geeft jou meer inzicht in wat je hebt en je hebt je garderobe weer netjes gemaakt. Een win-win situatie! Iedereen heeft zijn eigen preferenties, maar dit zijn in ieder geval 12 kledingstukken die ik niet zou willen missen!

De basic zwarte legging

Ik begin met de legging omdat ik daar groot fan van ben! In de winter draag ik leggings meer dan broeken omdat ze warm en comfortabel zijn. Ik heb er zo’n 8 in mijn kast liggen. Een legging die iedereen zou moeten hebben, is de basic zwarte legging. Deze kun je mooi combineren met een oversized gebreide trui. De legging koop je goedkoop bij: Everything5Pounds, Wibra, Zeeman en Primark!

De oversized trui

Ik heb hem al benoemd, maar ook dit item krijgt een eigen alinea: De oversized gebreide trui! Je kunt er zo lekker in verdwijnen als je het koud hebt! Mijn favoriete adresjes: Everything5Pounds, De Kringloop, Vintage per Kilo sales. Check ook even de mannenafdeling van H&M of Primark!

De Coltrui

Coltruien heb ik in diverse kleuren en soorten. Ik draag ze bijna elke dag. Ze noemen me nog net niet Steve Jobs! Ik ben gewoon een koukleum, ik kan er niks aan doen! De coltrui koop ik altijd via: Everything5Pounds, AliExpress, Shein, Primark en de Kringloopwinkel.

De Kabelknit trui

Nog zo’n heerlijke trui voor de winter: De kabelknit trui! Een beetje vintage en superwarm! Beter idee: Koop een oversized kabelknit coltrui! Zo heb je alle musthave truien voor de winter verenigd haha! Koop deze bij: Everything5Pounds, Vintage per kilo sale en de kringloop!

Enkellaarzen

De sneakers en slippertjes heb ik helaas opgeborgen. Enkellaarsjes zijn samen met Uggs (oké Uggs zijn wat duur, maar so worth it!!) mijn schoeisel voor de winter. Prijsvriendelijke winterlaarsjes kun je bij Van Haren of de kringloop kopen!

Dikke wollen sokken

Wollen sokken kunnen niet ontbreken in mijn winterlook. Ik laat ze net boven mijn laarsjes uitkomen en stop mijn legging of jeans in de sok. Zo kan er geen koude wind langs mijn enkels waaien. Ik krijg er al rillingen van! Mijn favoriete adresje voor sokken? De Wibra! En dan vooral de herensokken.

Thermo shirts en leggings

Een tip voor de extreem koude dagen deze winter: draag thermo shirts en leggings! Je kunt ze voor een leuk prijsje bij de Decathlon kopen!

Een warme sjaal

Een warme sjaal is essentieel in de winter! Ze komen in alle kleuren, soorten en maten. Zoek er een uit die je leuk vindt en bij jouw winterjas past. Een sjaal kun je overal kopen, maar vooral de markt is een goede plek!

De Parka

De Parka jas is misschien wel de meest gespotte dames winterjas in het West- Europese straatbeeld. Dat is ook niet gek, want een parka kan je lichaam warm houden en is erg praktisch. Daarnaast gaan ze lang mee (ze zijn duurzaam en raken nooit uit de mode)! Je kunt ze o.a. bij onlinewinterjas.nl kopen.

De houthakkers blouse

Een andere all-time classic is de houthakkers blouse. Je weet wel, een blouse met een geruite print. Het liefst van flanel of fleece. Deze zijn lekker warm en tijdloos! Adresjes: Everything5Pounds en Vintage per Kilo

Het oversized vest

Vesten zijn het helemaal in de winter. Ze zijn handig omdat je ze ook uit kan trekken als het overdag wat warmer wordt, of als je een warme ruimte binnenstapt. Deze scoor je goed bij Everything5Pounds, Vintage per Kilo en de Kringloopwinkel!

De mediumblauwe jeans

Een mediumblauwe jeans is nooit weg. Deze kleur spijkerbroek kun je namelijk ook in de lente, zomer en herfst goed dragen. Met dit kledingstuk zit je dus altijd safe! De mediumblauwe jeans kun je goed bij de Primark, H&M en Everything5Pounds kopen!

Kleding met korting kopen

Een ander adresje waar ik iets duurdere items met korting koop, is de webshop Veepee. Ben jij een echte koopjesjager? Dan is deze website echt iets voor jou! Er zijn namelijk veel tijdelijke sales waarin merkkleding, woondecoratie en zelfs boodschappen(!) met korting wordt verkocht. Zo kocht ik er mijn Uggs voor weinig! Een Tommy Hilfiger trui voor €25,- en in een andere bestelling kocht ik 10 pasta maaltijden van Knorr en 24 blikjes lipton ice tea voor maar €9.95! En ik heb goed nieuws voor mijn lezers, want ik heb een zeer interessante kortingscode van €10,- en gratis verzenden!!

Om de korting te krijgen kun jij je aanmelden via onze link: 

https://shop.veepee.nl/r/Roxanne+Verheesen_p6GOy1

Heb je voor minimaal €25,00 gekocht? Dan gebruik je bij het afrekenen de kortingcode: FRIENDS . De korting zal dan automatisch toegepast worden en je zult meteen zien dat ook de verzendkosten gratis zijn! Je betaald uiteindelijk maar €15,- inclusief verzenden! Lukt het niet om de korting te krijgen? Probeer dan een incognito venster in je browser te openen. Dan lukt het vaak wel! De korting kun je alleen gebruiken als je nog nooit eerder via Veepee hebt besteld.

 

 

Recent Posts