3 Handige lifehacks die elke vrouw moet weten


lifehacks

Iedereen herkent het wel, van die beauty- gerelateerde struggles waarbij je denkt: “Is hier nou niet iets handigs voor?!” Ik herken het heel erg. Daarom deel ik vandaag drie lifehacks die sommige dingen net een stukje makkelijker zullen maken. Enjoy!

bikini

Natte bikini in je tas

Nu het mooie weer in aantocht is mag je bikini weer uit de kast. Het is weer tijd om lekker het zwembad in te duiken. Maar wat moet je na het zwemmen met je natte bikini doen? Hier wordt je tas natuurlijk helemaal nat van. Daar heb ik de goede oplossing voor!

Je doet je bikini in een toilettas en deze kun je zo in je tas doen. De toilettas die ik hiervoor gebruik is van kunststof/plastic, daardoor druipt het er niet doorheen. Zo heb je een opslag plaatsje voor je natte bikini en je tas zal niet nat worden. Ideaal!

lifehacks

Poeders meenemen op reis

Je kent het wel, je gaat ergens heen en je neemt voor de zekerheid je gezichtspoeder mee zodat je je later nog even kunt opfrissen. Omdat je poeder in je tas stuk kan gaan, heb ik een handig trucje voor je!

Het enige wat je hoeft te doen is dit wattenschijfje tussen het poeder en de deksel te leggen. Dit creëert een zacht kussentje.

Deksel dicht en dan ben je klaar. Zoals je ziet heb ik het ook bij mijn blush gedaan. Alle compacte poeders kun je hiervoor gebruiken!

borstel

 

Opbergen van elastiekjes

Dan de laatste beauty hack. Dit is er eentje die mij heel erg heeft geholpen. Je kent het wel, je koopt een nieuwe verpakking met elastiekjes maar binnen enige tijd ben je ze allemaal kwijt. Een welbekend probleem! Ik weet niet hoe, maar op een of andere manier verdwijnen ze altijd! Ook hier heb ik een oplossing voor bedacht.

Ik doe tegenwoordig een paar elastiekjes om het handvat van mijn borstel. Wanneer ik een elastiekje in mijn haar doe gebruik ik de borstel om het een beetje in model te brengen, dus op deze manier heb ik beide snel bij de hand!

Ik hoop dat je deze lifehacks in de toekomst kunt toepassen!

Door: Daphne van Daphnelippmann.nl

Recent Posts