30 Producten die je altijd bij de DM in Duitsland moet kopen!


Lezers die bij de Duitse grens wonen hebben geluk, want er valt onwijs veel geld te besparen als jij je boodschappen bij de buren gaat kopen. Mijn boodschappen doe ik meestal bij de Aldi in Duitsland. De kwaliteit van de producten is beter, de winkel is overzichtelijker en de prijzen ook nog eens veel goedkoper!

Een andere winkel waar ik altijd mijn verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen koop, is de DM. Ik denk dat de meeste mensen wel eens van de DM gehoord hebben. Zo niet: Dit is een van de vele hemelen voor koopjesjagers! De DM is namelijk een drogist die producten veel goedkoper aanbied dan in Nederland. Waar je voor een pak haarverf bij kruidvat €14,95 betaald, kost dat zelfde pakje van een bekend haarmerk slechts €3,95! En ook het DM huismerk is van goede kwaliteit, innovatief en kost weinig. Er zijn bepaalde dingen die ik altijd bij de DM koop, omdat ze in Nederland gewoonweg duur zijn. Deze 30 producten kun je beter bij de DM kopen, dan in Nederland:

30 Producten die je altijd bij de DM moet kopen

 1. Haarverf (soms wel €10,- verschil!)
 2. Haarverzorging
 3. Douchegel (lees: €0,55!)
 4. Bodylotion (Balea huismerk: €1,25)
 5. Labello (€1,95 voor een stick)
 6. Gezichtsmaskers
 7. Make-up van Alverde Naturkosmetic (Goede kwaliteit en bijna alles onder €5,-)
 8. Beauty accessoires
 9. Handcrème 
 10. Scheermesjes 
 11. Deodorant (Vaak rond €1,95,-)
 12. Toiletpapier (20 rollen voor €4,95)
 13. Zonnebrandcrème
 14. Parfums (Goedkopere prijs dan in Nederland!)
 15. Diverse vitamines en mineralen
 16. Biologische voedingsmiddelen
 17. Tandpasta
 18. Mondspoeling
 19. Spiergel
 20. Condooms
 21. Babyproducten
 22. Allesreiniger
 23. Swiffer producten (deze zijn zeker de helft goedkoper!)
 24. Vaatwastabletten
 25. Stofzuigerzakken
 26. WC reinigingsproducten
 27. Wasmiddel
 28. Wasverzachter
 29. Honden- en kattenvoeding
 30. Universe co2 navul-cilinders voor o.a. Sodastream! (€6,99! bij Blokker kosten deze €12,99)

Boodschappen doen bij de DM

De bovenstaande producten zijn allemaal van prima kwaliteit en veel goedkoper dan in Nederland. De eigen merken van de DM, zoals: Balea, Sun Dance, Alverde, Ebelin, Seinz, Denk mit etc. zijn de goedkoopste in de productcategorie. Deze artikelen zijn echt waanzinnig goedkoop! Daarnaast zijn bekende make-up, verzorging, baby en huishoudmerken ook een heel stuk goedkoper dan in Nederland. Ik ga elke maand wel een keer naar de DM om mijn voorraad bij te vullen. Als je dicht bij de grens woont, dan moet je dit zeker doen. Je zou dief van je portemonnee zijn als naar de Nederlandse drogisterijen blijft gaan. Woon je ver van de Duitse grens? Plan een dagtrip en laat je verbazen door de goedkope prijzen! Zo word boodschappen doen leuk. Veel plezier!

Budget en Besparen Lifestyle Facebook groep

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste koopjes, budget en bespaartips, of wil je zelf vragen en suggesties delen? Dan kun jij lid worden van de Budget en Besparen Lifestyle groep op Facebook! Een groep waar iedereen welkom is die meer wil doen met minder geld. Een gezellige groep met Goedkope recepten, koopjes, DIY tips en meer! Zie ik je daar?

Recent Posts