Dit zijn dé leukste fashion instagrammers van Nederland!


image-2017-10-02

Hi allemaal! Tegenwoordig is het gewoon een beroep geworden: instagrammer. En ook in Nederland hebben we er een aantal hele leuke! Vandaag bespreek ik de leukste Nederlandse fashion instagrammers.

Fashion instagrammers zijn hot en happening. Ze houden je op de hoogte van alle fashiontrends én maken je jaloers met de perfecte plaatjes die je oneindig na probeert te doen op jouw eigen instagram. Toch is het heel fijn om je feed helemaal vol staat met perfect, mooie fashion foto´s!

Dit zijn dé leukste fashion instagrammers van Nederland!

Anna Nooshin

Ik denk wel dé grootste en bekendste fashioninstagrammer van Nederland. Natuurlijk mede door haar deelname aan Expeditie Robinson en RTL Boulevard. Ook haar boeken en haar geweldige lingerielijn in samenwerking met Hunkemöller hebben voor extra fame gezorgd. Een super toffe vrouw die eigenlijk lifestyleblogger is, maar regelmatig haar (highclass) outfits op instagram post. Eén enkele post bekijken is niet genoeg!

Noor de Groot

Oftewel: QueenOfJetlags. Eigenlijk is zij een reisblogger, maar haar instagram staat vol met fantastische outfitfoto’s! Ook poseert ze vaak met haar te schattige dochtertje. Haar outfitfoto’s zijn heel creatief. Ze let namelijk niet alleen op de outfits maar ook op de omgeving en kleurencombinatie met de achtergrond. Ze heeft een enorm vrouwelijke stijl en is niet bang, ook niet als mama, om uit te pakken met haar stijl. Zeker de moeite waard om even op haar geweldig instagramaccount te kijken!

Stephanie Broek

Als Fashion Features Editor bij GLAMOUR, moet je natuurlijk wel verstand hebben van mode. Stephanie zit regelmatig front row bij modeshows en pakt hierdoor de beste trends mee. Ze heeft, zoals je kunt zien, een hele gewaagde stijl, maar is daardoor juist een hele grote inspiratiebron op het gebied van combineren!

Lizzy van der Ligt

Lizzy is een fashionblogger en stylist. Ze is gek op jurkjes en rokjes en heeft daardoor een hele vrouwelijk stijl. Mij inspireert ze vooral op het gebied van kleur gebruikt. Ze gebruikt namelijk super vaak kleur in haar outfits. Eigenlijk alle kleuren van de regenboog. Omdat ik toch veel terug grijpt naar zwart, wit en grijs, wil ik mij meer laten inspireren door Lizzy. Ik ga haar instagram dus goed in de gaten houden!

Nicole Huisman

Ook Nicole werkt als professionele stylist. Ik ken haar door haar bezoekjes bij Anna haar video’s en was gelijk fan. Ze heeft namelijk naast een hele leuke stijl, ook een super leuke persoonlijkheid! Ik ben van mening dat dat het beste is wat je kunt dragen. Wat haar stijl betreft is ze vooral gericht op printjes en vreemde vormen in kleding. Ze post niet zoveel outfitpost als de anderen, maar deelt wel veel fashioninspiratie, ook van anderen!

Kortom: volg deze Nederlandse fashion instagrammers op instagram en laat je inspireren!

Wie is jouw favoriete fashion instagrammer?

Recent Posts