Elke vrouw herkent deze bh irritaties!


image-2017-10-04

Elke vrouw heeft er een haat/liefde verhouding mee: de BH. Aan de ene kant is het en onding wat voor geen meter zit, aan de andere kant laten sommige je ineens heel sexy voelen en blijven je borsten op de juiste plek wanneer je de trap op loopt of een stukje moet joggen.

Toch lopen we helaas elke dag tegen de nadelen van zo’n bh aan… Kortom: dit zijn de bh irritaties waar elke vrouw zich in kan vinden!

1 – Je kunt nooit een perfect bh vinden

Ook al vraag je meet advies bij de Hunkemöller, dat ding lijkt wel nooit perfect te zitten. Dan denk je dat je eindelijk de juiste cup hebt gevonden, zit de volgende bh die je koopt weer voor geen meter. Het lijkt wel of een geen perfecte cupmaat bestaat. Kun je die dingen niet gewoon op maat laten maken ofzo?

2 – Wanneer een bh doorschijnt

Ook is je bh laten zien een redelijk trend geworden, toch is het redelijk awkward wanneer je bh doorschijnt. Het is een hele overwinning wanneer je gewoon een t-shirt over je bh aan kunt trekken zonder dat er een zwart topje tussen moet. Is het toeval dat de leukste truitjes altijd het meeste doorschijnen?

3 – De evil beugel van een bh

Een onderwerp waar ik een artikel aan kan wijden. De beugel van een bh. Wie heeft dit bedacht? Okee, ik snap dat het voor ondersteuning zorgt, maar dat ding geeft niks van nadelen. Af en toe denk ik gewoon dat het de missie van bh’s is om mijn borsten lek te steken. Waaaaaaarom moet die beugel altijd door de bh rand heenkomen? Het ergste is wanneer het ’s morgens vroeg gebeurd en je pas ’s avonds laat je bh kunt vervangen/uitdoen..

4 – Bh in de zomer

Het zweet… Alle randjes waar je bh je huid maar aanraakt lijkt of het geraakt is door een tsunami. Ook degene die normaal niet zweten, weten vast waar ik het over heb. De bandjes die afglijden, hoe strak je zo ook doet, elke dag van bh moeten veranderen omdat de hele bh nat is van het zweet, huidirritaties krijgen van het zweet. Alle scenario’s herken je vast wel, helaas… Elke dag maar een bikini aan dan?

5 – Geïrriteerde huid

Over die geïrriteerde huid gesproken, het lijkt altijd of puistjes of geïrriteerde plekken altijd precies bij de bh rand moeten zitten. Lekker, dat gevoel van een schurende bh waar je dan de hele dag mee moet lopen… Waarom dragen we zo’n ding ook al weer?

6 – Straks zittende bh, los zittende sport bh

Sporten en bh’s. Ik heb er elke keer ruzie mee. Wanneer je cardio doet is het fijner een normale bh aan te hebben zodat je borsten niet zo heen en weer gaan. Tijdens kracht- en leningheidstraining is het veel fijner een sportbh aan te hebben zodat je je flexibeler kunt bewegen. Moet ik dan midden in een workout van bh gaan veranderen?!?

7 – Bandjes die altijd te strak of te los zitten

Misschien een rare vraag: maar wil je mijn bh bandjes iets strakker doen? Ik denk dat ieder meisje deze vraag minimaal één keer in haar leven gesteld hebt. Heel vervelend wanneer je bh bandjes te los zitten en daardoor afzakken (wil je bh me nou als een slet laten voelen?). Nog vervelender? Bandjes die veel te strak zitten waardoor je geen beweging meer kan maken. Bhbandjes zijn net als een douche: of standje vulkaan, of standje noordpool. Pfff.. ook hier lijkt er geen perfect stand te zijn.

8 – Horror haakjes

Vooral mannen schijnen hier een groot probleem mee te hebben. Sommige mensen kunnen met één hand 69 bh’s in 60 seconde los maken (hoi Dennis Storm) en sommigen doen al een uur over één bh. En dan zijn er ook nog van die fantastische bh-makers die denken dat het grappig is om vijf haakjes toe te voegen. Haha, ja leuk, want daar hebben we echt tijd voor.

Wat is jouw ultieme bh irritatie?

Recent Posts