5 Budget makeup producten die het kopen waard zijn!


budgetmakeup header

Je wilt graag starten met jezelf op te maken maar schrikken al die producten in de gevulde rekken in het Kruidvat je een beetje af? Dan heb ik voor jou een lijst met 5 budget makeup musthaves waar je al een heel eind mee komt!

budgetmakeup4

We beginnen met een foundation. Ik kan me best voorstellen dat je niet meteen op zoek bent naar een super dekkende foundation omdat je het graag zo naturel mogelijk wilt laten uitzien. Dat kan erg goed met de Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation.

Deze foundation is verkrijgbaar in 4 tinten. Om de juiste tint te kiezen kan je het beste de kleur testen op je kaaklijn (zonder make-up). Op die manier kan je zien of de kleur zowel met je gezicht als met je hals matcht. De Miss Sporty So Matte Perfect Stay is voor ongeveer € 4,90 verkrijbaar bij Etos. Vervolgens kan je best je gezicht afpoederen zodat de foundation op zijn plek blijft zitten. Mijn aanrader hiervoor is de Pure Nude poeder van Essence.

budgetmakeup3

De Pure Nude poeders zijn verkrijgbaar in 3 tinten en doen erg goed hun werk voor hun prijs! Je kunt ze voor € 3,60 vinden bij het Kruidvat en is dus een absolute budget makeup musthave. De basis zit er nu op dus kan je overgaan naar wat meer kleur. En hiervoor gebruiken we blush!

budget makeup2

Deze breng je net boven je jukbeenderen aan voor een frisse oogopslag. Catrice heeft erg fijne blushes in hun assortiment die allemaal een super goede pigmentatie hebben en er ook nog eens erg leuk uitzien. Hiervan zijn meerdere tinten verkrijgbaar, gaande van heel fel zoals op de foto hierboven naar wat meer bruin/perziktinten. Je kan ze voor € 3,99 vinden bij het Kruidvat.

Tot zover de make-up wat betreft je huid. Maar er is nog een manier om fris voor de dag te komen en dat is met mascara! Mijn ultieme budget favoriet is de Kiko Volume Attraction Mascara.

budgetmakeup

Hij heeft een borsteltje waar erg goed mee te werken valt, of je nu slappe of korte wimpers hebt. Als je het idee hebt dat hij te nat zou zijn kan je het borsteltje een beetje afvegen met een tissue, dit doe ik zelf ook altijd. Je kan deze mascara momenteel voor € 3,90 vinden in de Kiko webshop.

budgetmakeup5

En last but not least, je lippen! Een frisse tint op je lippen kan echt een enorm verschil uit maken in je overall look. Etos heeft enige tijd geleden hun assortiment vernieuwd en daar heb ik mijn nieuwe favoriet gevonden: de Etos Lipcolor in de kleur Abricot Pink. Hij brengt super fijn aan met de applicator, heeft een mooie gangbare oud-roze kleur en blijft zitten als een huis! Hij zit net tussen matte en niet matte in, heel erg fijn.
De lipcolors van Etos kan je bij hen vinden voor ongeveer € 4,99 en zijn in 9 andere kleuren verkrijgbaar.
Met deze 5 budget makeup producten kan je perfect een everyday look maken die helemaal niet ingewikkeld is en er mooi natuurlijk uit ziet. Hopelijk heb je iets gehad aan bovenstaand lijstje en sta je misschien al te popelen om naar de winkel te gaan!

Door Marjolein van Mjaysbeautycupboard.be

Recent Posts