5 tv programma’s om komende tijd te volgen


image-2017-09-06

De donkere komen er helaas weer aan. De zomer komt tot z’n einde en het begint ook weer eerder donker te worden. Niet fijn, maar het voordeel is wel dat we weer voor de televisie kunnen kruipen met deze geweldige tv progamma’s!

Deze televisieprogramma’s hebben al veel media aandacht gekregen, maar toch is het goed om op een rijtje te hebben wanneer je ze precies op tv kunt zien. Wat houden de programma’s nou precies in? Dit zijn de leukste programma’s om te kijken op tv (of terug te kijken op je laptop natuurlijk ;))!

5 tv programma’s om komende tijd te volgen

The Big Escape – Elke woensdag om 20.25 – NPO3

Dit programma is vers, nieuw op tv! Het is een nieuw spelprogramma waar bekende Nederlanders tegen elkaar strijden in een spel waarbij ze opgesloten zitten in een Escape room. Naar aanleiding van de populariteit van de Escapes rooms de laatste tijd, hebben de programmamakers bedacht om er een spel om heen te bedenken. De BN’ers weten namelijk nooit wanneer ze in een escape room zitten. Zoals je vast weet kan dit erg spannend worden! Ook heel leuk: Onze favoriete make-upqueen Nikkie (van Nikkietutorials) doet mee! Yay voor Youtubers die nu gezien worden als bn’ers ;).

Misbruikt – Elke dinsdag om 21.20 – NPO3 (BNN)

Dit programma is een stuk serieuzer en heel belangrijk. In dit programma loop Geraldine Kemper mee met vier vrouwen die in het verleden zijn misbruikt. Zij gaan terug naar de gebeurtenissen en hebben een confrontatie met oude herinneringen en soms zelfs met de dader. Dit doen zij om het taboe van het praten over misbruik te doorbreken. Een heftig programma, maar wel met een hele goede en belangrijke boodschap!

Kroongetuige – Elke zaterdag om 21.30 – RTL4

Dit Wie Is de Mol?-achtige programma is heel gaaf gemaakt! Het is een spel waarbij bn’ers een moord proberen op te lossen in een dorpje speciaal gecreëerd voor dit spel. Elke week moeten zij een rapport uitbrengen over de moord. Degene die deze het slechtst invult, gaat naar huis. Met verschillende opdrachten verdienen zij een letter, die uiteindelijk een wachtwoord zullen vormen die in de finale opgelost moet worden. Als bijzaak is er ook nog een kroongetuige. Diegene weet alles over de moord al, maar moet de anderen op een verkeerd spoor zetten. Yes, dit hebben we dus al eerder gezien. Toch is dit spel iets anders, omdat je ook fictie stukjes van de moord er tussen door zit. Het concept is dan misschien niet heel origineel, maar het programma zit zeker goed in elkaar! En hé, het is zeker geen straf om Monica Geuze, die een van de deelnemers is, nu een keer op je televisie te zien ipv op je telefoon.

Expeditie Robinson – Elke donderdag om 20.30 – RTL5

Hier hoeven we natuurlijk niet veel meer over te zeggen. Dit programma is en blijft geniaal. Twee teams van bn’ers strijden tegen elkaar op een onbewoond eiland met als doel uiteindelijk als laatste over te blijven. Dit jaar doen er voor het eerst ook vier onbekende expeditieleden mee! Een verrassende twist dus. Als klap op de vuurpijl doet niemand minder dan Lil’kleine dit seizoen mee. Als dat geen kijkcijferkanon is ;).

Welke programma ga jij volgen?

Recent Posts