5x leukste mobiele telefoon games


image-2017-09-21

Iedereen heeft wel eens last van verveling. Wanneer je heel je facebook & instagram feed al voorbij hebt zien komen, is het tijd voor een spelletje!

Nu spele.nl nou niet echt lekker werkt op je telefoon is het veel chiller wat spellen te downloaden. Hierbij een rijtje van de 5 leukste spellen voor op je mobiel!

5x leukste mobiele telefoon games

Dots

Dots is een spel waarbij je de punten van dezelfde kleur aan elkaar moet verbinden, waardoor ze verdwijnen. Uiteraard krijg je hier punten voor. Wanneer je vier puntjes in de vorm van een vierkant met elkaar connect, gaan alle puntjes in die kleur weg. Het doel van het spel is natuurlijk zo veel mogelijk punten krijgen. Vind je deze game nou tof? Kijk dan ook even naar Two Dots. Dit is een variant op deze game, waarbij je verschillende levels door moet komen. Beide super goed tijdverdrijf ?

1010!

Deze game doet ons denken aan Tetris. Het verschil met dit spel is dat je de stenen nu zelf moet plaatsen, in plaats van dat ze naar beneden komen vallen. Je krijgt drie vormen tegelijk die je kwijt moet kunnen in het veld. Wanneer je deze niet meer kwijt kunt, ben je dus af. Elke keer als je een rij weg speelt door hem helemaal vol te maken, krijg je punten. Kijk uit want dit spel is aardig verslavend! Wij hebben iemand in de metro gespot met meer dan 40.000 punten!

Ballz

Ballz doet je waarschijnlijk denken aan een spelletjes wat je vroeger al speelde. Toen zat er beneden een balkje die je moest bewegen, nu kun je hem elke ronde zelf opnieuw afschieten. Bij dit spel is alleen het gevaar dat de vakjes die je met de balletjes moet raken, een hoog aantal punten hebben. Die punten staan voor het aantal keer dat er een balletje tegen aan moet komen. Gelukkig kun je ook ballen verzamelen waardoor het een stuk makkelijker wordt een hoog getal weg te spelen. Again, zeer verslavend…

94%

Dit spel vergt veel nadenk werk! Je krijgt een categorie en moet hierbij woorden bedenken die erbij horen. Wanneer je 94% van de antwoorden hebt geraden, heb je die categorie voltooit, verdien je sterren en kun je naar de volgende. Elke level heeft 3 categorieën en wanneer je bij alle drie 94% behaald, krijg je bonus sterren. Natuurlijk heb je een bepaald aantal sterren nodig om door te gaan naar de volgende levels. Ook kun je met de sterren hints kopen en geloof me, die zijn nodig! Even puzzelen, maar oh zo leuk!

Speel jij al een van deze spelletjes?

Recent Posts