5x webshops met minimalistische sieraden


Minimalistische sieraden zijn helemaal in! Less is more wordt dit jaar heel veel toegepast in de sieradenwereld. Natuurlijk zijn er genoeg webshops waar je leuke sieraden kunt kopen, maar deze 5 zijn mijn favoriet! Pluspunt: ze hebben allemaal een zacht prijsje!

5x Webshops met minimalistische sieraden

ANNA + NINA

Deze webshop was al heel bekend, maar toen ze een samenwerking met Anna Nooshin aangingen, ging iedereen loco over deze webshop. En terecht! Een hele gave webshop vol met minimalistische, kleine sieraden. Het mooie aan deze webshop is, is dat je bij bijna elk gouden sieraad de keuze hebt tussen gold plated en 14K gold. Gold plated is natuurlijk een stuk goedkoper, maar je kunt nog steeds het zelfde soort sieraad in huis halen als de echte gouden sieraden, maar dan een stuk goedkoper!

Á-la

Á-la is een webshop die naast minimalistische sieraden, ook bijvoorbeeld interieur en andere accessoires als tassen. Sommige sieraden zijn wat uitgebreider met bijvoorbeeld kwastjes en kleurtjes, maar over-all is dit merk redelijk minimalistisch. Ook bij Á-la heb je een redelijk verschil in prijzen. Je kunt budget shoppen, maar er zijn ook wat sieraden die wat duurder zijn.

Eline Rosina 

Dé website voor je earcandy. Deze webshop verkoopt alleen maar oorbellen, maar wel in alle vormen en maten. Vooral wanneer je meerdere gaatjes hebt staan deze oorbellen super leuk! Ze hebben ook al veel samenwerking met bekende bloggers, waardoor deze webshop ook al goed op weg naar de top is! Het mooiste: ze hebben op deze webshop zelfs een onderdeel genaamd minimal, speciaal vol met minimalistische oorbellen!

Fashionology

Een webshop die ik pas net ben tegen gekomen op internet, maar ik ben nu al helemaal fan! Deze webshop is geschikt voor iedereen die maar een klein budget heeft (kijk dan vooral even bij de sale!). Het gave aan deze sieraden is dat het net lijkt of ze gemaakt zijn om allemaal te combineren. Zowel in je oren als om je nek en zelfs om je pols. Alles past zo perfect bij elkaar! Trek die portemonee maar open ;).

By1oak

Ook op deze webshop kan uren rondkijken. Dit is eigenlijk de minimalistische sieraden hemel. Het gave is dat je bij elke sieraad je eigen materiaal kunt kiezen. Elk sieraad is dus beschikbaar in goud en zilver! Ook een hele gave optie op de webshop: de sets! By1oak heeft sets van oorbellen bij elkaar gezocht die perfect bij elkaar passen. Note to myself: ik moet meer gaatjes laten zetten!

Door Letizia

Recent Posts