7x Anti-Aging verzorging onder €10,-


Bij een goede verzorging hoort ook het verzorgen van je huid. De huid is namelijk het grootste orgaan van je lichaam. Daar moet je zuinig op zijn. Naarmate we ouder worden gaat de huid verslapen. Het verliest elasticiteit en hydratatie. Belangrijk om dit op peil te houden.

Daarom deel ik in de blog van vandaag een aantal anti-aging crémes en serums die écht werken. Ik heb ze zelf uitgeprobeerd of de reviews/aanbevelingen van anderen zijn lovend. Want een goede huidverzorging hoeft niet duur te zijn.

Bron: Deciem/The Ordinary

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

We beginnen met The Ordinary, het beste budget skin care merk van dit moment! Ik gebruik diverse producten dagelijks. Vanwege de goede werking komen ze nog een paar keer terug in deze lijst. The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA bevat dus gezuiverde alfa arbutine en hyaluronzuur. Dit product gaat Hyperpigmentatie en donkere vlekjes tegen. Na een week gebruiken zie je al resultaat! The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA kost €9,50 en is verkrijgbaar via Douglas

 

Bron: Lidl

Cien Cellular Beauty dagcrème

Een paar jaar geleden had Lidl al de beste anti-rimpelcrème volgens de consumentenbond. Nu heeft Lidl een nieuwe lijn: Cien Cellular Beauty. De dagcrème schijnt ook heel fijn te zijn en kan zich volgens velen meten aan dure producten a lá €100,- en meer! Je kunt de Cien Cellular Beauty dagcrème voor €3,99 bij Lidl kopen. 

 

Bron: Deciem/The Ordinary

The Ordinary Argireline Solution 10% Serum

Stop right here! We gaan het even hebben over het ingrediënt Argireline. Het word ook wel botox in a bottle genoemd. Waarom? Je ziet  meteen resultaat! Argireline verminderd expressierimpels door ontspanning. Smeer een paar druppels op je voorhoofd voordat je een serum of crème gebruikt. Ik gebruik het al een paar jaar en ik kan echt niet meer zonder! Je koopt The Ordinary Argireline Solution 10% Serum voor €7,95 bij Douglas. P.s. Wist je al dat Douglas altijd gratis verzend? Lekker budget dus!

Bron: Silk’n

Silk’n Slider Gel

Silk’n Slider Gel is een transparante gel op waterbasis met hyaluronzuur en is speciaal gemaakt voor Silk’n Silhouette en Silk’n FaceTite. Naast een hydraterende functie, werkt deze gel op waterbasis ook als een geleider. Hyaluronzuur hydrateert de huid en geeft deze een verjongende glow. Silk’n Slider Gel kun je voor €7,16 bij Douglas kopen

Bron: Deciem/ The Ordinary

The Ordinary Retinol 0.2% in Squalane 

Kenners weten dat Retinol goud waard is. Dit is het enige ingrediënt dat huidveroudering kan terugdraaien. Retinol stimuleert de vernieuwing van huidcellen. Dit geeft de huid een gladder, gelijkmatiger uiterlijk. Fijne lijntjes, rimpels, donkere vlekjes, vage teint etc. zijn verleden tijd. Het is een sterk product. Het dragen van SPF is aanbevolen en het kan maanden duren voor het resultaat zichtbaar is. Dit is een product voor de doorzetter. Let op: Lees je goed in over Retinol. The Ordinary Retinol 0,2% in squalane is voor €5,30 te koop via DouglasOmdat het zo populair is, is het vaak uitverkocht. Lucky you als je er een kunt kopen!

Ik gebruik dit product al een half jaar. Ik heb duidelijk verbetering gezien, maar het proces gaat langzaam. Het werkt wel! Een lijntje bij mijn ogen is al verdwenen.

Bron: Kruidvat

Kruidvat Originals Vitamine C Nachtcrème

Een vriendin tipte me over de Vitamine C crème van Kruidvat. Ik gebruik dagelijks Vitamine C via The Ordinary (ook spotgoedkoop), maar Kruidvat heeft een speciale nachtcrème ontwikkeld. Deze crème helpt de celvernieuwing van de oppervlakkige laag van je huid te verbeteren. Je kunt hem voor €2,49 bij Kruidvat kopen!

Bron: Deciem/The Ordinary

The Ordinary Rose hip seed oil

Als laatste een van mijn favoriete producten van The Ordinary, hun rozenbottel olie! Het is belangrijk dat je jouw huid goed hydrateert. Deze olie maakt de huid soepel en pakt tekenen van veroudering aan. Je kunt dit product na gebruik van een serum gebruiken. Als ik deze voor het slapen gaan aanbreng, heb ik in de ochtend een mooie glow. Klaar om de dag te beginnen! The Ordinary Rose hip seed oil kost €10,00 via Douglas. 

 

*Deze blog bevat affiliate links

Recent Posts