7 Geheimen van super productieve vrouwen


feestdagen

Je herkent het wel; Werken, social time, tijd doorbrengen met je man, gezin, noodzakelijke activiteiten.. Do i need to say more? Wij vrouwen hebben het anno nu enorm druk en vaak lijkt er geen einde aan de waslijst verplichtingen te komen.

Vaak betrap jij jezelf op het feit dat je vol afgunst naar het leven van je vriendin kijkt. Ze krijgt alles voor elkaar; Hoe doet ze dat toch? Dit zijn de 7 geheimen van super productieve vrouwen die wél alles gedaan krijgen binnen een bepaalde tijdsperiode, en jij kan het ook leren!

Ze multitasken niet

En dat is meteen een belangrijk aspect voor het verhogen van de productiviteit. Je kunt wel meerdere dingen tegelijk gaan ondernemen. Maar focus je dan wel echt op de zaken die je doet? Ik dacht het niet. Je kunt de dingen beter een voor een ondernemen en afstrepen op je lijstje. Wedden dat het allemaal een beetje sneller gaat?

werk

Ze zeggen vaak nee

Deze productieve vrouwen kennen hun grenzen en zijn bepaald geen ‘yes pleasers’. Het is goed om extra taken op je te nemen, mits je zeker weet dat het je niet te veel wordt. Anders is het beter om op een beleefde manier nee te zeggen.

Ze zijn goed in delegeren

De taken verdelen en kijken naar de kwaliteiten van de uitvoerder? Daar zijn deze vrouwen goed in! Als je gaat delegeren kun jij je focussen op de cruciale zaken die écht van belang zijn.

werk2

Ze doen 

Als je een waslijst aan taken te doen hebt, ga je vaak nadenken hoe je dit het beste kunt doen, sterker nog; of je het überhaupt wel kan doen. Niet denken, maar gewoon beginnen. Streep de dingen die je gedaan hebt af als extra boost!

Ze zijn geen perfectionisten

Ze waarderen goed en kwalitatief werk, maar zorgen niet dat elk detail tot in de puntjes geperfectioneerd is. Daar verlies je namelijk veel waardevolle tijd mee.

werk3

Ze zorgen goed voor zich zelf

Om optimaal te presteren, moet je goed voor je lichaam en geest zorgen. Daarom is het belangrijk om voldoende te slapen, gezond te eten en te werken aan persoonlijke verzorging. De power vrouw doet het!

Ze werken niet hard, maar effectief

Hard werken is een ding dat we ons zelf beloven. Stop daar eens mee. Je moet effectief werken, dat wil zeggen; zorgen dat jouw werk het gewenste resultaat geeft. Het gaat er tenslotte niet om hoe hard je werkt, hoe lang je er over doet, maar wat je gedaan krijgt. Denk daar maar eens over na.

Recent Posts