7 Items die je nu uit je make-up tas moet verwijderen!


makeup

Make-up is a girls best friend. We gebruiken het dagelijks of voor speciale gelegenheden. Kort gezegd- wij ladies kunnen haast niet zonder. In je make-up tas zitten vaak producten die je eigenlijk moet weg gooien. Het is tijd voor een make-up clean up!

Oké grijp je make-up tas erbij en laten we dat ding eens uitmesten! Tussen je all time favorites zul je waarschijnlijk ook een uitgedroogde klontermascara, een uitgeschraapte oogschaduw en een net-niet-mijn-kleur-lipstick vinden. En hoewel het moeilijk is om afstand te doen van make-up (been there, done that) is het belangrijk om de overbodige producten weg te gooien. Je kunt beginnen met de volgende zeven dingen:

7 Items die je nu uit je make-up tas moet verwijderen!

  • Alle producten die over de datum zijn
  • Alle producten waarvan de textuur duidelijk veranderd is
  • Alle producten die je het afgelopen jaar niet hebt gebruikt
  • Alle producten die net niet jouw kleur zijn
  • Alle producten die een vergelijkbare kleur hebben (kies de beste uit om te houden!)
  • Alle make-up kwasten die je (bijna) niet gebruikt
  • Oude testers en gratis monsters

Untitled s2

Bewaar alleen de goede producten die je ook echt gebruikt. Deze ga je sorteren en apart leggen. Ondertussen is jouw make-up tas zelf aan een schoonmaakbeurt toe, want ook jij hebt vast en zeker vlekken en gruis in je tas zitten! Heb je een zacht en flexibel tasje van stof op plastic? Dan kun je deze binnenstebuiten keren, rits sluiten en in de wasmachine doen. Je cosmetica tasje komt er uit alsof je hem pas nieuw gekocht hebt! Stop de overgebleven make-up weer in het tasje en je zult zien dat je stash er meteen opgeruimd en overzichtelijk uit ziet. Geloof me; dat geeft een super goed gevoel!

Recent Posts