Action vernieuwt huidverzorgingslijn Alvira!


Skincare, oftwel huidverzorging, is populairder dan ooit. Dat is niet zo gek, want hedendaags weten we steeds meer over dit onderwerp en de schade die vrije radicalen aan je huid kunnen toebrengen. Een goede verzorging is daarom belangrijk. En tegenwoordig hoeft dat niet duur te zijn.

Alvira, de huidverzorgingslijn van de Action komt namelijk met nieuwe producten. Deze elementen kun je toevoegen aan jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine. En zoals je gewend bent, zijn deze verkrijgbaar voor een vriendelijk Action prijsje.

Betaalbare vegan producten

Alvira heeft een frisse uitstraling en biedt een uitgebreid assortiment van twaalf nieuwe producten voor een gezonde en stralende huid. De betaalbare producten in de nieuwe vegan lijn zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen. De prijzen variëren van € 0,69 tot € 2,49. Super betaalbaar dus!

Het reinigen van de huid

Het reinigen van de huid is erg belangrijk om deze te laten stralen. Het vernieuwde assortiment bevat een aantal producten die je daar mee helpen.  De Bi-phase Make-Up Remover verwijdert de waterproof en longlasting make-up van de huid en lippen. De Cleansing Face Wash – of de Gentle Foam Cleanser voor de gevoelige huid – reinigt vervolgens de huid en verwijdert onzuiverheden, vuil en make-upresten. Voor een snelle reiniging biedt het 3-in-1 Alvira Micellar Cleansing Water een efficiënte oplossing voor het gezicht, de ogen en de lippen.

De Soft Exfoliating Face Scrub of Deep Cleansing 2-in-1 Face Wash & Scrub met houtskool en rijstdeeltjes zorgen twee tot drie keer per week voor een diepere reiniging en maken de huid zacht en glad. De duindoorn in de formule van de scrubs heeft een verzorgend effect op de huid en de cranberry hydrateert. Naast de scrub geeft ook het Deep Cleansing Peel-Off Mask met houtskool- en acai-extract de huid een diepe reiniging. Het gezichtsmasker verwijdert onzuiverheden, vuilresten in de poriën en dode huidcellen, en maakt de huid zacht en glad. Na de reiniging kalmeert de Refreshing Face Toner met extracten van guaraná en cranberry de huid en sluit de poriën.

alvira

Hydratatie en bescherming

Na het reinigen is het van belang de vochtbalans van de huid te herstellen. De 24h Moisturising Face Cream heeft een lichte textuur en de kalmerende aloë vera in de formule hydrateert de huid de hele dag. Voor een gevoelige huid biedt de Sensitive Face Cream verrijkt met shea butter en natuurlijke oliën verzorging en hydratatie. De Anti-wrinkle Q10 Eye-Cream en Multi Protecting Q10 Day Cream zijn verrijkt met antioxidant Q10, karitéboter en natuurlijke oliën die de huid verstevigen en de eerste tekenen van veroudering tegengaan.

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar de vernieuwde huidverzorgingslijn van Action? De producten zijn vanaf 17 augustus verkrijgbaar in alle Action-filialen. De prijzen variëren van € 0,69 tot € 2,49. Ik heb al een paar producten op mijn lijstje staan om uit te proberen! Jij ook?

Recent Posts