Dit moet je weten over AliExpress Global Shopping Festival!


Elk jaar organiseert AliExpress op 11 november het Global Shopping Festival. Weken van te voren kun je in de app promotie vinden voor deze dag vol kortingen. Maar wat gebeurt er nu precies op deze dag? En is het de moeite waard?

In november doen veel mensen alvast hun sinterklaas- en kerstaankopen. AliExpress is een webshop waar veel mensen gebruik van maken als ze cadeaus gaan zoeken. Wat dat betreft is 11 november een perfecte datum om inkopen te doen. Of toch niet?

AliExpress 11.11 Global Shopping Festival

Tijdens het Global Shopping Festival kun je in de app veel producten met korting kopen. AliExpress claimt kortingen tot wel 70%. Deze heb ik helaas zelf nog niet gezien. Uit mijn ervaring kun je €1,- korting krijgen als een product €10,- kost en €0,20 cent als een product €3,- kost. Ik noem maar een paar voorbeelden. Het is niet veel, maar korting is korting! Daarnaast deelt AliExpress in de weken voor het Global Shopping Festival coupons uit en dan kan de prijs wel interessant zijn.

Wat kun je doen ter voorbereiding?

In de weken voor het AliExpress 11.11 Global Shopping Festival kun je alvast producten in je wishlist opslaan en de kortingen bekijken. Dit staat al vaak bij het product weergegeven. Daarnaast zijn er talloze manieren in de app om coupons te verzamelen. Check maar eens!

Komen mijn bestellingen op tijd binnen voor de feestdagen?

Mensen gaan massaal bestellen op 11.11, daar kun je van op aan. Het verwerken van je bestelling kan langer duren dan normaal. Daar moet je rekening mee houden. Je cadeaus zullen waarschijnlijk niet op tijd binnen zijn voor Sinterklaas, maar voor Kerstmis waarschijnlijk wel! Dit ligt ook aan de verzendmethode. Met ‘AliExpress standard shipping’ hebben de meeste mensen hun product al na 7 dagen binnen. Bij alle andere methodes kan dit 7-30 dagen of langer duren!

Krijg €17,- aan coupons op AliExpress

Heb je nog nooit via AliExpress besteld? Wat zonde! Je kunt zoveel geld besparen op leuke cadeaus, kleding en handige spullen. Het is vaak nog goedkoper dan de Action! Gelukkig heb ik goed nieuws. Als jij je via deze link aanmeldt krijg je €17,00 aan coupons om te besteden in de webshop/app. Zo kun jij je eerste aankopen voor weinig of zelfs gratis kopen! Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden/accounts. Mocht je al een account hebben, dan kun je het beste de app in de gaten houden. Er worden vaak coupons uitgedeeld!

 

Deze post bevat affiliate links

Recent Posts