6 Handige Apps om te besparen op de Boodschappen


Besparen op de boodschappen kan op diverse manieren. Ik zou echter niet zo snel op de hoeveelheid ingrediënten per gerecht besparen, want gezond en gevarieerd eten is belangrijk. Daarom kijk ik onder andere waar ik de boodschappen zo goedkoop mogelijk kan vinden.

Daar zijn diverse manieren voor. Je kunt natuurlijk elke week in de folders bladeren, maar je kunt ook gebruik maken van apps. Daar gaan we het vandaag over hebben. Want door slechts enkele minuten per dag gebruik te maken van deze apps, kun je misschien wel €10,- per week van je boodschappenbudget schrapen.

Cashback met Scoupy

Scoupy is misschien wel de populairste app in dit lijstje. Middels deze app kun je geld terug krijgen op bepaalde aankopen. In de app zie je een overzicht met producten waar je cashback op krijgt. Je koopt het product in de aangegeven supermarkt/drogist. Vervolgens scan je de kassabon en je krijgt het gehele bedrag, of een gedeelte binnen 1-2 werkdagen terug op je rekening gestort. Daarnaast kun je bij Scoupy vaak ‘boodschappen boxen’ bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Een musthave app om wekelijks in de gaten te houden.

Slim koken app

Je kent het vast wel: Je hebt restjes en je weet niet zo goed wat je er mee kunt koken. Slim koken is de oplossing. Je vult in wat je nog in de koelkast hebt liggen en Slim Koken verteld welke gerechten je ermee kunt maken. Je moet wel wat basis ingrediënten hebben, of soms iets bijkopen. Ik gebruik deze app om mijn weekmenu samen te stellen. Super handig!

Supermarkt apps

Ook maak ik gebruik van supermarkt apps. Met de Albert Heijn, Lidl en Jumbo app heb ik al veel mogen besparen. Je kunt bijvoorbeeld punten sparen voor gratis boodschappen, koopzegels sparen en je krijgt extra aanbiedingen te zien.

Too good to go

Ook populair: Too good to go. Je koopt via de app een magic box met producten die tegen de t.h.t. datum zitten. Natuurlijk tegen een gereduceerde prijs. Op het aangegeven moment mag jij jouw box bij de supermarkt ophalen. Het is altijd een verrassing wat je krijgt.

Pepper

Misschien heb jij als echte koopjesjager al van Pepper gehoord (niet te verwarren met de datingapp). Via deze app vind je de beste deals en aanbiedingen. Niet alleen op boodschappen, maar ook op andere producten of uitjes. Deze houd ik altijd in de gaten voor bulk aankopen zoals wasmiddel, vaatwastabletten of koffie.

Spydeals

Deze website/app is vergelijkbaar met Pepper. Hier vind ik altijd het snelst de beste aanbiedingen en kansjes! Middels de actieve community ben je snel op de hoogte waar je moet zijn voor die leuke korting!

Volg Budgetella op Instagram

Ik post dagelijks nieuwe budget updates, koopjes, gratis acties, DIY projecten en meer via mijn persoonlijke account ShopWithRox! Ook neem ik je mee winkelen en laat ik leuke en betaalbare mode en beauty producten zien. Ik kom graag met mijn lezers in contact. Je kunt mij op Instagram volgen via deze link of zoek op @shopwithrox. Zie ik je daar? 🙂

 

Recent Posts