Deze apps helpen je om te besparen in het huishouden!


appsHoewel ik als eigenaresse van een bespaar-blog altijd op de kleintjes let, kan ik niet altijd even goed met mijn budget rond komen. Dan vraag ik mij twee dingen af: Moet ik mijn huishoud budget bijstellen óf drie keer zo fanatiek besparen? Ik kan natuurlijk voor de makkelijke weg kiezen, ware het niet dat ik wel van een uitdaging hou! Maar hoe kun je nóg meer besparen op je huishoud budget als je al goed bezig bent? Wellicht kunnen we iets leren van de moderne technologie. Daarom deel ik vandaag een aantal bespaar apps die ik op mijn IPhone heb geïnstalleerd.

Apps voor op je IPhone of Android toestel kunnen van pas komen bij het besparen. Ze geven je tips, aanbiedingen of net dat extra duwtje in de rug om besparen tot een succes te maken. De volgende apps die ik ga behandelen kun je op diverse smartphones installeren. Het leukste: Ze zijn helemaal gratis! Je kunt deze apps vinden in de Google Play Store of in App Store als je een IPhone hebt.

Via de Hiiper app kun je de goedkoopste boodschappen vinden

Een app die ik vaak gebruik op mijn IPhone is Hiiper. Deze app checkt voor jou in welke supermarkt je een product het goedkoopst kunt vinden. Je kunt de producten aan jouw virtuele boodschappenmandje toevoegen en de app zoekt uit bij welke supermarkt je moet wezen voor de goedkoopste deal. Je kunt ook zien hoeveel geld je daadwerkelijk bespaart. De app vergelijkt de producten bij 10 verschillende supermarkten. Ook kun je via de app het boodschappenlijstje naar een supermarkt met een bezorgservice sturen. Natuurlijk wel de winkel die de goedkoopste bezorgtarieven aanbiedt!

Voedselverspilling tegen gaan via de slim koken app

Het voedingscentrum heeft een app voor Android en IPhone gelanceerd om voedselverspilling tegen te gaan. De ‘slim koken app’ helpt je om het voedsel in de juiste hoeveelheden te bereiden zodat je minder hoeft weg te gooien. Dit kan je op jaarbasis al zo’n €150,00 besparen!

photo-1418669112725-fb499fb61127

In de categorie handige apps: Scoupy voor kortingen en cashback

Via de Scoupy app kun je aanbiedingen en cash back acties in de gaten houden. Zo kun je bepaalde producten met korting- of zelfs gratis producten kopen (het verschil krijg je terug gestort). De producten kun je via de bekende supermarkten kopen. Daarnaast heeft Scoupy ook een spaarprogramma voor meer leuke aanbiedingen. De app is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk in het gebruik. Ik hoef alleen maar even mijn IPhone te pakken en de kassabon in te scannen! Vervolgens krijg ik het kortingsbedrag weer op mijn rekening gestort. Hoe handig is dat?

Blijf op de hoogte met de ReclameFolder app

Nooit meer zo’n ellendig dik pakket reclamefolders in huis met de ReclameFolder app. Je krijgt dan alle folders die je normaal in de brievenbus kan verwachten, gewoon digitaal op je smartphone. Folders van Blokker, Albert Heijn, Action en Kwantum kun je via de app bekijken. Dit is enorm handig en efficiënt!

Het maakt niet uit of je een Android toestel of een IPhone abonnement hebt. De bovenstaande apps kun je op elke smartphone instaleren. Uit elke app haal ik wel een voordeeltje. Zo blijft er meer geld over voor dagjes uit, bioscoop bezoeken en vakanties!

Recent Posts