Dít zijn de voordelen van je boodschappen thuis laten bezorgen!


image-2017-07-26 (2)

Tegenwoordig hebben we allemaal een druk leven en boodschappen schieten er daardoor soms tussendoor. Heel vervelend wanneer je iets niet in huis hebt, terwijl je het wel nodig hebt. Gelukkig is daar nu een oplossing voor!

Ik zelf heb een druk leven met een onregelmatig rooster. Hierdoor is het moeilijk in te plannen wanneer je tijd hebt om uitgebreid boodschappen te doen. Vaak had ik daardoor spullen niet in huis, die ik wel nodig had. Heel irritant! Ik probeerde daarom als oplossing Stockit. Zij leveren namelijk de boodschappen bij jou aan de deur. Zo kan ik gemakkelijk plannen dat de boodschappen geleverd worden op een moment dat mij uitkomt. Nu houd ik meer tijd over voor andere dingen én heb ik altijd in huis wat ik wil. Vaak moest ik uit werk nog naar de supermarkt, waardoor ik met honger boodschappen ging doen. We weten allemaal hoe dat afloopt ;). Bij Stockit kun je jouw boodschappenlijstje op een rustig moment invullen en kijken naar wat je echt nodig hebt, in plaats van waar je op dat moment trek in hebt. Ik bespaarde dus extra op mijn boodschappen, omdat ik geen aankopen deed die ik achteraf niet nodig had.

Ik laat vooral de zwaardere producten zoals frisdrank of producten in blik of grote producten zoals wc-papier thuis bezorgen. Deze producten kun je niet even snel onderweg meenemen, dus het is een echte luxe dat deze gewoon bezorgd worden. Er zijn verschillende boodschappenservices, maar daar bestel je gelijk ál je boodschappen. Toch weet je vaak een week van te voren niet waar je trek in hebt. Bij Stockit bestel je daarom alleen je lang houdbare en non-food producten en hoef je alleen nog maar even snel langs de supermarkt voor wat verse groentes en fruit en je vlees, vis en melkproducten!

* Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Stockit *

Bespaar tijd en laat je boodschappen bezorgen door Stockit!

Hoe werkt het?

Van Stockit krijg je een uitgebreide lijst met producten die je kunt bestellen. Deze kun je gemakkelijk aanklikken en op die manier toevoegen aan jouw boodschappenlijst. Tot 24 uur voor de bezorgdatum en -tijd kun je deze lijst nog aanpassen. Bang dat je het vergeet? Drie dagen voor je levering krijg je een reminder dat je jouw boodschappenlijst nog kunt aanpassen. Het makkelijke hieraan? Alle communicatie gaat via Whatsapp!

image-2017-05-29_1_8f2

Hoe betaal je?

Bij de levering zit een factuur. Hierop zie je het bedrag dat nog open staat. Via Whatsapp krijg je een link waarmee je, via iDEAL, je openstaande factuur kunt betalen.

Wat zijn de voordelen?

Ten eerste bespaar je super veel tijd! Je hoeft namelijk niet je hele zondagochtend door te brengen in de supermarkt. Je kunt op je eigen gemak je boodschappenlijstje bij elkaar zoeken via de link die je krijgt van Stockit. Daarnaast worden de boodschappen bezorgd op een tijdstip dat jou uitkomt. Tijd is geld!

De producten zijn niet duurder dan de producten in de supermarkten, omdat Stockit gelijk inkoopt bij de producent. Daarnaast worden de producten gratis thuisbezorgd. Een minimumbedrag? Dat is niet eens nodig!

Wanneer je meerdere producten van hetzelfde merk bestelt en bij elke €5,- die je uitgeeft, komen er extra kortingen bij kijken. Heel budget dus! Door het hele overzicht van producten dat Stockit je geeft, heb je gelijk een overzicht tussen de prijzen van verschillende A-merken. Op deze manier kies je jouw eigen prijs.

Mijn ervaring

Ik mocht van Stockit de service uitproberen. Het is me erg goed bevallen, moet ik zeggen! Ik heb het idee dat ik wel degelijk tijd bespaarde. De lijst die Stockit opgesteld heeft is super makkelijk. Je kunt namelijk op naam van product zoeken, maar je kunt ook gewoon door het hele assortiment scrollen (dat gesorteerd staat op type product). Hierdoor krijg ik af en toe inspiratie om eens iets anders te proberen dan normaal. Ook kun je de prijzen van merken makkelijk vergelijken. Dit betekent dat je het zo budget kunt houden als je zelf wilt.

Het fijnste vind ik dat Stockit echt iets met je mening doet. Wanneer je bijvoorbeeld een product wat je graag wilt hebben niet kan vinden, kijken zij of het mogelijk is deze alsnog te leveren. Ze bieden goede service!

Conclusie: Stockit is een hele fijne service wanneer je een druk leven hebt en wat tijd wilt besparen. Het is fijn dat er geen bezorgkosten aan vast zitten, dat scheelt toch, zeker wanneer je die week niet zoveel nodig hebt. Je zult uiteindelijk toch naar de supermarkt moeten voor je versproducten, maar je bent uiteindelijk een stuk sneller klaar!

Tip! Speciaal voor jullie heeft Stockit een kortingscode beschikbaar gesteld. Gebruik kortingcode BUDGETELLA20 en krijg op je eerste én tweede bestelling €10,- korting!

Recent Posts